Παρθενική νίκη με τριάρα για Χιρόνα, ισόπαλες Έλτσε - Αλμερία

Παρθενική νίκη με τριάρα για Χιρόνα, ισόπαλες Έλτσε - Αλμερία

Newsroom
Παρθενική νίκη με τριάρα για Χιρόνα, ισόπαλες Έλτσε - Αλμερία

bet365

Η Χιρόνα πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στη φετινή La Liga, αφού χάρη σε μια κυριαρχική εμφάνιση επικράτησε 3-1 της Χετάφε. Βαθμός για Αλμερία και Έλτσε.

Η πρεμιέρα μπορεί να μην ήταν ιδανική για τη Χιρόνα, όμως μια εβδομάδα αργότερα η ομάδα της Καταλονίας κατάφερε να πανηγυρίσει το πρώτο της τρίποντο μετά την επιστροφή της στη La Liga. Χάρη σε μια κυριαρχική εμφάνιση, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να επικρατήσουν 3-1 της Χετάφε και να χαρίσουν τα πρώτα (φετινά) χαμόγελα στους οπαδούς τους. Το σκορ άνοιξε ο Στουάνι στο 42΄προτού ο Ντουάρτε ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 2-0 με αυτογκόλ. Στο 64΄ο Καστεγιάνος πρόσθεσε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερς, με τον Ουνάλ απλώς να πετυχαίνει το γκολ της τιμής για τους Μαδριλένους (73΄).

Νωρίτερα Αλμερία και Έλτσε μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας με το τελικό 1-1. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Σαντίκ στο 23΄, όμως η Έλτσε ισοφάρισε οκτώ λεπτά αργότερα με δράστη τον Κογιάδο που είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα