Λεβαντόφσκι: Παρουσιάστηκε στο «Καμπ Νόου» και υποσχέθηκε τίτλους (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Λεβαντόφσκι: Παρουσιάστηκε στο «Καμπ Νόου» και υποσχέθηκε τίτλους (vids)

bet365

Μπροστά σε περίπου 40.000 οπαδούς στο «Καμπ Νόου», ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έβαλε τη φανέλα με το «9» και παρουσιάστηκε στον κόσμο της Μπαρτσελόνα. «Ευχαριστώ τη διοίκηση για τις σκληρές διαπραγματεύσεις» είπε ο Λαπόρτα.

Ανήμερα της συμπλήρωσης ενός έτους από την ημέρα που ανακοινώθηκε επίσημα η αδυναμία της ομάδας να κρατήσει τον Λιονέλ Μέσι στην Βαρκελώνη με νέο συμβόλαιο, οι «μπλαουγκράνα» έδωσαν στον κόσμο λόγο για να χαρεί κι όχι για να μελαγχολεί.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι παρουσιάστηκε επίσημα μπροστά σε 40.000 οπαδούς που βρέθηκαν στο γήπεδο το μεσημέρι της Παρασκευής, με τον Πολωνό να δηλώνει: «Είμαι ευτυχισμένος και έτοιμος να βοηθήσω, μακάρι να πάρουμε τίτλους. Θέλω να μας βοηθήσετε και να είστε στο πλευρό μας σε κάθε πρόκληση τη νέα σεζόν».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, σχολίασε: «Ευχαριστώ όλους στη διοίκηση για τις σκληρές διαπραγματεύσεις, ήσασταν όλοι γενναίοι. Τώρα, να έρθει ο κόσμος στο ματς του Gamper Trophy να θαυμάσει τον Λεβαντόφσκι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα