Ανσού Φατί: Προπόνηση και στις διακοπές για τον 19χρονο

Newsroom
Ο νεαρός επιθετικός της Μπάρτσα προπονείται και στις διακοπές για να φτάσει στο καλύτερο δυνατό επίπεδο ετοιμότητας πριν την έναρξη της προετοιμασίας και να αφήσει πίσω του τα προβλήματα τραυματισμών.

Καθόλου χρόνου για ξεκούραση έχει ο Ανσού Φατί.

Ο νεαρός επιθετικός θέλει -επιτέλους- να περάσει έναν χρόνο χωρίς τραυματισμούς για να επιστρέψει στο top επίπεδο της απόδοσής του και η ομάδα νέων της Μπαρτσελόνα εργάζεται με πλάνο και στρατηγική κατά τη διάρκεια των διακοπών του, προκειμένου να τον βοηθήσει να φτάσει στην καλύτερη φυσική κατάσταση για την έναρξη της preseason.

Παρά το γεγονός ότι είχε άδεια να επιστρέψει στις προπονήσεις στις 11 Ιουλίου μετά τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ισπανίας για τους αγώνες του Nations League, -παρότι δεν πήρε τελικά χρόνο συμμετοχής-, ο Φατί σχεδιάζει να επιστρέψει στις 4 Ιουλίου για να τεθεί στις υπηρεσίες του Τσάβι στο πρώτη εργάσιμη ημέρα.

Περιμένοντας να επιστρέψει στη Βαρκελώνη, ο 19χρονος δεν χάνει χρόνο, προπονείται με τον καλό του φίλο Úmaro Embaló, παίκτη της ομάδας νέων της Μπενφίκα, υπό το άγρυπνο βλέμμα του προπονητή φυσικής κατάστασης Raúl Fernández.

Ο Ανσού θέλει να δυναμώσει τους μυς του για να αποφύγει νέους τραυματισμούς. Σε ηλικία μόλις 19 ετών, ο επιθετικός έχει ήδη καταθέσει τα διαπιστευτήριά του, το ένστικτο στο σκοράρισμα και χαίρει της στήριξης του Τσάβι.