Λα Κορούνια: «Χαμός» έξω από το «Ριαθόρ» πριν τον τελικό ανόδου στη δεύτερη κατηγορία (vid)

Newsroom
Λα Κορούνια: «Χαμός» έξω από το «Ριαθόρ» πριν τον τελικό ανόδου στη δεύτερη κατηγορία (vid)

bet365

Ζουν κι αναπνέουν για την επιστροφή στη δεύτερη κατηγορία οι φίλοι της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, οι οποίοι σχημάτισαν... λαοθάλασσα στον παραθαλάσσιο δρόμο έξω από το «Ριαθόρ» πριν από τον τελικό ανόδου κόντρα στην Αλμπαθέτε.

Η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια βρίσκεται ένα βήμα μακριά από την επιστροφή της στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου μετά από τρία χρόνια και οι φίλαθλοί της δεν κάνουν... διακρίσεις στα μεγάλα παιχνίδια του συλλόγου. Όπως στον τελικό κυπέλλου που νίκησε πριν από 20 χρόνια και τα χρόνια της κραταιάς «Ντέπορ» που σήκωσε πρωτάθλημα και βγήκε Champions League, έτσι και στον τελικό ανόδου της τρίτης κατηγορίας κόντρα στην Αλμπαθέτε, ο οποίος, μάλιστα, διεξάγεται στην έδρα τους.

Το ήδη εντυπωσιακό «Ριαθόρ», λοιπόν, που συνορεύει με την παραλία Praia de Riazor, γέμισε ασφυκτικά από κόσμο της Ντεπορτίβο, οι οποίοι σχημάτισαν «λαοθάλασσα» στην πορεία τους μέχρι το εσωτερικό του γηπέδου, δείγμα της προσμονής και της «δίψας» τους για τον προβιβασμό της ομάδας.

Οι εικόνες έξω από το γήπεδο έφτασαν στα μάτια του και ενός παλαίμαχου θρύλου της Ντέπορ, τον νυν ομοσπονδιακό τεχνικό της Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι, ο οποίος μοιράστηκε το βίντεο και έγραψε:

«Αυτή είναι η Ντέπορ, η κατηγορία δεν έχει σημασία, σημασία έχει το συναίσθημα. Πάμε Ντεπορτίβο»

 

LA LIGA Τελευταία Νέα