Ράγιο Βαγιεκάνο - Βαλένθια 1-1: Ο Γκουαρδιόλα έσωσε τον βαθμό για τους Μαδριλένους

Newsroom
Ράγιο Βαγιεκάνο - Βαλένθια 1-1: Ο Γκουαρδιόλα έσωσε τον βαθμό για τους Μαδριλένους

bet365

Το γκολ του Γκουαρδιόλα στο 83΄στάθηκε αρκετό για την ανώτερη Βαγιεκάνο να πάρει τον βαθμό απέναντι στη Βαλένθια (1-1) και να αποσπαστεί στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη.

Μπορεί να ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, όμως το γκολ του Σολέρ και η δική της αναποτελεσματικότητα την απειλούσαν σοβαρά με την πρώτη ήττα του Απριλίου. Παρ΄όλα αυτά, ο Γκουαρδιόλα απέδωσε μερική δικαιοσύνη για τη Βαγιεκάνο, η οποία τουλάχιστον πήρε το μίνιμουμ απέναντι στη Βαλένθια (1-1) και βρέθηκε στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη.

Εκείνες πάντως που ευτύχησαν να προηγηθούν ήταν οι Νυχτερίδες, όταν ο Σολέρ τιμώρησε τους... σπάταλους Μαδριλένους και έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ (57΄).

Η Βαγιεκάνο ωστόσο δεν τα παράτησε ποτέ και τελικά κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με άψογο τελείωμα του Γκουαρδιόλα στα τελευταία λεπτά (83΄), παραμένοντας στη 13η θέση της βαθμολογίας.

Από την πλευρά της, η Βαλένθια έμεινε για δεύτερη σερί αγωνιστική μακριά από τη νίκη και πλέον βλέπει το όνειρο της ευρωπαϊκής εξόδου πιο απατηλό από ποτέ (στο -12 από την εξάδα).

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα