Βιγιαρεάλ - Εσπανιόλ 5-1: «One man show» του Πίνο με ιστορικό καρέ

Newsroom
Βιγιαρεάλ - Εσπανιόλ 5-1: «One man show» του Πίνο με ιστορικό καρέ

bet365

«Πεντάστερη» Βιγιαρεάλ με ιστορικό Πίνο! O 19χρονος άσος χάρισε σόλο παράσταση απέναντι στην Εσπανιόλ, την φιλοδώρησε με καρέ τερμάτων και επανέφερε το Κίτρινο Υποβρύχιο (5-1) στην 5η θέση της La Liga.

Συνέχεια στις εμφατικές της νίκες έδωσε η Βιγιαρεάλ, η οποία μετά την τεσσάρα απέναντι στη Γρανάδα, έκανε πάρτι πάρτι και απέναντι στην Εσπανιόλ! Και μπορεί την προηγούμενη αγωνιστική να ήταν ο Νταντζούμα που έδωσε παράσταση με το μοναδικό του χατ τρικ, όμως αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Γιέρεμι Πίνο να κλέψει τις εντυπώσεις! Με το πρώτο καρέ τερμάτων σε όλη την ιστορία της Βιγιαρεάλ στη La Liga, ο 19χρονος άσος έκανε ματς καριέρας απέναντι στους Καταλανούς και οδήγησε το Κίτρινο Υποβρύχιο σε θριαμβευτική νίκη 5-1 που το επανέφερε στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Μόλις στο 14΄ο Ισπανός άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, προτού γράψει το 2-0 έξι λεπτά αργότερα. Στο 45+1΄ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και έγινε ο νεότερος παίκτης σε όλη την ιστορία της La Liga που σκοράρει χατ τρικ από το πρώτο κιόλας μέρος! Τα ρεκόρ ωστόσο δεν... σταμάτησαν εκεί, αφού στο 53΄πρόσθεσε ακόμα ένα γκολ στο τσουβάλι για να σημειώσει το πρώτο καρέ τερμάτων στην καριέρα του, αλλά και να γίνει ο μοναδικός που το καταφέρνει σε όλη την ιστορία της Βιγιαρεάλ στο ισπανικό πρωτάθλημα! Το μόνο που κατάφεραν οι Καταλανοί ήταν να διακόψουν την παράσταση του Πίνο και να μειώσουν προσωρινά σε 4-1 με τον Μπαρέ, προτού ο Ντιά διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα στο 86΄!

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα