Στόιτσκοφ προς Ντεμπελέ: «Σταμάτα να λερώνεις τη φανέλα της Μπαρτσελόνα»

Στόιτσκοφ προς Ντεμπελέ: «Σταμάτα να λερώνεις τη φανέλα της Μπαρτσελόνα»

Νίκος Κικίδης
Στόιτσκοφ προς Ντεμπελέ: «Σταμάτα να λερώνεις τη φανέλα της Μπαρτσελόνα»

bet365

Πυρ και μανία με τον Ουσμάν Ντεμπελέ έγινε ο θρύλος της Μπαρτσελόνα, Χρίστο Στόιτσκοφ, ο οποίος ζήτησε σε επιτακτικό τόνο από τον Γάλλο να πάψει να ντροπιάζει το κλαμπ.

Σε τεντωμένο σχοινί ακροβατούν οι σχέσεις μεταξύ Ουσμάν Ντεμπελέ και Μπαρτσελόνα, καθώς οι δυο πλευρές έχουν οδηγηθεί σε έναν άτυπο «πόλεμο» μετά την άρνηση του Γάλλου να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Μπλαουγκράνα.

Από τη μία πλευρά οι Καταλανοί έστειλαν... τηλεγράφημα περί άμεσης πώλησης ή εξέδρας στον πρώην άσο της Ντόρτμουντ, μόνο και μόνο για να πάρουν απάντηση πως ο 24χρονος δεν πρόκειται να ενδώσει σε εκβιασμούς.

Όπως είναι φυσιολογικό, η στάση του Ντεμπελέ δεν τον έχει καταστήσει και ιδιαίτερα... δημοφιλή στην Καταλονία, με τους επικριτές του να αυξάνονται με εκθετικούς ρυθμούς.. Ένας εξ αυτών μάλιστα είναι και ο θρύλος των Μπλαουγκράνα, Χρίστο Στόιτσκοφ, ο οποίος δεν συγκράτησε την οργή του για τον νεαρό ποδοσφαιριστή και του ζήτησε να πάψει να σπιλώνει το κλαμπ.

«Αν δεν θες να αγωνίζεσαι για τη Μπαρτσελόνα, τουλάχιστον σταμάτα να λερώνεις τη φανέλα της. Ο Λαπόρτα πρέπει να ανοίξει την πόρτα και να τον αφήσει να φύγει. Όσοι δεν νιώθουν τα χρώματα του συλλόγου πρέπει να φεύγουν. Ίδρωσα αυτή τη φανέλα και ξέρω τι εστί Μπαρτσελόνα».

Σαν να μην έφτανε μάλιστα αυτό, ο Βούλγαρος άφησε αιχμές και για τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του 24χρονου ποδοσφαιριστή: «Σε ευχαριστούμε πολύ που εξαπάτησες ανθρώπους και τους έκανες να πιστέψουν ότι ξέρεις να παίζεις ποδόσφαιρο. Και το λέω αυτό, έχοντας αγωνιστεί σε αυτή τη θέση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα