Ρεάλ Μαδρίτης: Αρνητικός στον κορονοϊό ο Μόντριτς, πιθανό να παίξει με Κάντιθ

Newsroom
Ο Λούκα Μόντριτς βρέθηκε αρνητικός στο τελευταίο τεστ ανίχνευσης και πλέον είναι πιθανό να του επιτραπεί η συμμετοχή του στο επικείμενο ματς της Ρεάλ με την Κάντιθ (19/12).

Συναγερμός έχει σημάνει στη Ρεάλ Μαδρίτης εδώ και μερικές μέρες, καθώς επτά μέλη της ομάδας βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Ως εκ τούτου εκείνοι που προσβλήθηκαν από την Covid-19 θα πρέπει να ακολουθήσουν το πρωτόκολλο της La Liga και να μπουν σε καραντίνα για δέκα μέρες, χάνοντας έτσι τα ματς της Βασίλισσας απέναντι σε Κάντιθ (19/12) και Μπιλμπάο (22/12).

Η περίπτωση του Λούκα Μόντριτς ωστόσο μπορεί να είναι διαφορετική. Παρά το γεγονός πως ο Κροάτης ήταν ένας από τους επτά που βρέθηκαν θετικοί, νέα PCR τεστ που υποβλήθηκε τον έδειξαν αρνητικό και έδωσαν νέα δεδομένα στην υπόθεση.

Κι αυτό διότι η κοινότητα της Μαδρίτης ορίζει πως κάθε εμβολιασμένος που βγαίνει θετικός μπορεί να επιστρέψει στις δραστηριότητές του μετά την αλλαγή προσήμου, κάτι που ενδέχεται να επιτρέψει στον 36χρονο να παρακάμψει το πρωτόκολλο της La Liga και να τεθεί στη διάθεση του Κάρλο Αντσελότι για την αναμέτρηση με την Κάντιθ.

Ακόμα κι έτσι πάντως αυτό δεν σημαίνει πως θα μπορεί να ταξιδέψει και στο Μπιλμπάο για το ματς με την τοπική ομάδα, καθώς το πρωτόκολλο της Βασκονίας είναι διαφορετικό και αναφέρει ρητά πως τα κρούσματα πρέπει να απομονώνονται για τις επόμενες δέκα μέρες.