Λεβάντε - Αθλέτικ Μπιλμπάο 0-0: Κόλλησαν στη βροχή

Newsroom
Λεβάντε - Αθλέτικ Μπιλμπάο 0-0: Κόλλησαν στη βροχή

bet365

Λεβάντε και Αθλέτικ Μπιλμπάο... έμειναν στο μηδέν (0-0) σε μια βροχερή βραδιά, με την μοιρασιά και την απόλυτη ισορροπία να μην εξυπηρετεί καμία εκ των δυο.

Από τη μια πλευρά η Λεβάντε ήθελε τη νίκη για να πάρει βαθμολογική ανάσα και... φως στο τούνελ μετά από καιρό, την ίδια ώρα που η Μπιλμπάο ζύγισε τις φιλοδοξίες της και ετοιμαζόταν για άλμα που θα την έφερνε μια ανάσα από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League. Συνέπεια; Οι δυο ομάδες να επικεντρωθούν στην εξουδετέρωση των όπλων του αντιπάλου και να παρουσιάσουν μια φοβική συμπεριφορά, η οποία δεν επέτρεψε σε καμία εκ των δυο να εκπληρώσει το στόχο της.

Αν πάντως κάποιος άξιζε να φύγει με το τρίποντο, αυτή παραδόξως η Λεβάντε που είχε τις στιγμές για να βρει το γκολ της νίκης και να πάρει αυτοπεποίθηση για να ξεφύγει από τον... βάλτο της επικίνδυνης ζώνης, όμως η μπάλα δεν της έκανε ποτέ το χατίρι. Κάπως έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε, με αμφότερους τους μονομάχους να κολλάνε στη βροχή και να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα