Λεβάντε - Αθλέτικ Μπιλμπάο 0-0: Κόλλησαν στη βροχή

Newsroom
Λεβάντε - Αθλέτικ Μπιλμπάο 0-0: Κόλλησαν στη βροχή

bet365

Λεβάντε και Αθλέτικ Μπιλμπάο... έμειναν στο μηδέν (0-0) σε μια βροχερή βραδιά, με την μοιρασιά και την απόλυτη ισορροπία να μην εξυπηρετεί καμία εκ των δυο.

Από τη μια πλευρά η Λεβάντε ήθελε τη νίκη για να πάρει βαθμολογική ανάσα και... φως στο τούνελ μετά από καιρό, την ίδια ώρα που η Μπιλμπάο ζύγισε τις φιλοδοξίες της και ετοιμαζόταν για άλμα που θα την έφερνε μια ανάσα από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League. Συνέπεια; Οι δυο ομάδες να επικεντρωθούν στην εξουδετέρωση των όπλων του αντιπάλου και να παρουσιάσουν μια φοβική συμπεριφορά, η οποία δεν επέτρεψε σε καμία εκ των δυο να εκπληρώσει το στόχο της.

Αν πάντως κάποιος άξιζε να φύγει με το τρίποντο, αυτή παραδόξως η Λεβάντε που είχε τις στιγμές για να βρει το γκολ της νίκης και να πάρει αυτοπεποίθηση για να ξεφύγει από τον... βάλτο της επικίνδυνης ζώνης, όμως η μπάλα δεν της έκανε ποτέ το χατίρι. Κάπως έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε, με αμφότερους τους μονομάχους να κολλάνε στη βροχή και να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα