Στο 100% η χωρητικότητα των γηπέδων στην Ισπανία από αυτό το Σαββατοκύριακο

Κώστας Τόπας
Στο 100% η χωρητικότητα των γηπέδων στην Ισπανία από αυτό το Σαββατοκύριακο

bet365

Στην Ισπανία δεν θα υπάρξουν άλλοι περιορισμοί, μιας και το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι από την 1η Οκτωβρίου η χωρητικότητα στα γήπεδα της Ισπανίας θα είναι στο 100%.

Το Υπουργείο Υγείας και οι αυτόνομες κοινότητες συμφώνησαν ομόφωνα να τερματίσουν τους περιορισμούς χωρητικότητας στα γήπεδα ποδοσφαίρου και να επιστρέψουν στην κανονικότητα.

Πλέον η χωρητικότητα στα γήπεδα της Ισπανίας θα είναι στο 100% και θα ισχύει από την 1 μέχρι 31 Οκτωβρίου, δηλαδή από αυτό το Σαββατοκύριακο. Την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου, η κατάσταση θα αξιολογηθεί ξανά, ανάλογα με την εξέλιξη της πανδημίας.

Βέβαια, θα ισχύει η υποχρεωτική χρήση μάσκας, απόσταση των 1,5 μέτρων, ενώ η είσοδος θα επιτρέπεται αποκλειστικά σε εμβολιασμένους.

Υπενθυμίζεται πάντως ότι τον περασμένο Σεπτέμβρη, η υγειονομική επιτροπή της Ισπανίας αποφάσισε να αυξήσει τη χωρητικότητά της στο 60% στα γήπεδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ, λόγω της προόδου που έχει παρατηρηθεί στη χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα