Ρεάλ - Λεβαντόφσκι: Παραμένει plan B αν «χαλάσει» του Χάαλαντ

Newsroom
Στη Ρεάλ Μαδρίτης καταστρώνουν εναλλακτικά σχέδια σε περίπτωση που δεν καταφέρουν να υπογράψουν τον Χάαλαντ το επόμενο καλοκαίρι, με το όνομα του «Λέβα» να φιγουράρει πρώτο στη λίστα...

Στη Μαδρίτη εκπονούν ήδη τα πλάνα τους για το 2022, με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να έχει πάρει την απόφαση για σύνθεση των επόμενων... Γκαλάκτικος. Πρώτος στόχος των Μερένχες παραμένει ο Κίλιαν Μπαπέ, όμως ο Γάλλος δεν αποτελεί τη μοναδική περίπτωση που εξετάζει η Ρεάλ για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής.

Σοβαρή υποψηφιότητα έχει θέσει και ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος ενδεχομένως αποτελεί το πιο «hot» όνομα των τελευταίων μεταγραφικών παζαριών, με πλήθος συλλόγων να κάνουν... ουρά για να τον υπογράψουν.

Ανάμεσά τους βρίσκονται οι Μερένχες, οι οποίοι όμως δεδομένης της οικονομικής κατάστασης του κλαμπ αλλά και του έντονου ανταγωνισμού έχουν προχωρήσει ήδη στην εξέταση εναλλακτικών επιλογών

Εκείνη που αρέσει περισσότερο στους ιθύνοντες της βασίλισσας είναι του Ρομπερτ Λεβαντόφσκι, το όνομα του οποίου έχει συνδεθεί εδώ και αρκετό διάστημα με τους Ισπανούς.

Όπως αναφέρει η «AS», εφόσον η περίπτωση Χάαλαντ αποδειχθεί ακατόρθωτη, τότε οι Μαδριλένοι αναμένεται να αλλάξουν ρότα και να καταθέσουν επίσημη πρόταση στη Μπάγερν προκειμένου να ντύσουν από τη νέα σεζόν τον Πολωνό στα λευκά.