Ρεάλ Μαδρίτης - Ράμος: Φεύγει από τη «Βασίλισσα» ο αρχηγός

Ο αρχηγός αποχωρεί! Ο Σέρχιο Ράμος λέει «αντίο» στη Ρεάλ Μαδρίτης και το μεσημέρι της Πέμπτης θα ανακοινώσει τους λόγους αποχώρησης.

Επειτα από 16 χρόνιας λαμπρής παρουσίας ο αρχηγός λέει αντίο στην ομάδα που τον σημάδεψε, τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Σέρχιο Ράμος αποφάσισε να αποχωρήσει από τη «Βασίλισσα» και το μεσημέρι της Πέμπτης (13.00-17/6) θα πει το δικό του «αντίο» στους οπαδούς της ομάδας. Η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Φλορεντίνο Πέρεθ θα αποχαιρετήσουν τον εμβληματικό αρχηγό και στη συνέχεια ο Ράμος θα απαντήσει σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων!

Το συμβόλαιο του Ισπανού ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου, όμως οι δυο πλευρές παρά την επιθυμία τους δεν κατάφερεν να συμφωνήσουν σε επέκταση. Ο αρχηγός ήθελε διετές, η Ρεάλ του αντιπρότεινε μονοετές, αλλά και μείωση 10% στις αποδοχές του.

Ο Ράμος αφήνει τη Βασίλισσα έπειτα από 16 χρόνια, όμως δεν θα ξεχάσει ποτέ κανείς τις μαγικές στιγμές που είχε. Μεγάλα γκολ, πολλές μάχες, αλλά και τρόπαια, πάρα πολλά τρόπαια. Ο 36χρονος αμυντικός κατέκτησε 4 Champions League, 4 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, 3 ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ, 5 πρωταθλήματα, 2 Κύπελλα και 4 Σούπερ Καπ Ισπανίας.