Άρης Λεμεσού, Σπιλέφσκι: «Εύχομαι να κερδίσουμε κι εμείς κάποιο πέναλτι σύντομα»

Άρης Λεμεσού, Σπιλέφσκι: «Εύχομαι να κερδίσουμε κι εμείς κάποιο πέναλτι σύντομα»

Newsroom
ανο αρης σπιλεφσκι
Δείτε τις δηλώσεις του τεχνικού του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι, μετά τη νίκη απέναντι στην Ανόρθωση (29/2,2-3), που έδωσε στην ομάδα του την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Coca-Cola.

Ο Σπιλέφσκι εμφανίστηκε προβληματισμένος στη διάσκεψη Τύπου μετά το ματς με την Ανόρθωση, και η ανησυχία του αφορούσε τα πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του Γκαγιέγο, τα οποία παραλίγο να φέρουν τα πάνω κάτω στο ματς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λευκορώσος προπονητής:

«Γνωρίζαμε ότι είχαμε μια δύσκολη κλήρωση απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, εκτός έδρας. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα ήταν φανταστική. Κυριαρχήσαμε και θα μπορούσαμε και για άλλα γκολ. Από την εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο δεν είμαι τόσο ικανοποιημένος. Στο τέλος αναγκαστήκαμε να υποφέρουμε για να πάρουμε την πρόκριση. Πλέον είμαστε στα ημιτελικά και θα ασχοληθούμε με το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Πάντα λέω στους παίκτες μου ότι εξαρτάται από την δική μας απόδοση. Όταν η ομάδα μας είναι λίγο κάτω, δεν είναι ίδια η δυναμική που έχουμε. Ήταν καλή η διαιτησία, αν και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο πέναλτι. Εύχομαι να κερδίσουμε και εμείς κάποιο πέναλτι σύντομα»

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / SAKIS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα