Τελικός Κυπέλλου: Προς το «όχι» για το πλάνο Νίκα με 25.000 φιλάθλους στο ΟΑΚΑ

Τελικός Κυπέλλου: Προς το «όχι» για το πλάνο Νίκα με 25.000 φιλάθλους στο ΟΑΚΑ

bet365

Όλα δείχνουν πως η ιδέα του προέδρου της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ για 25.000 φιλάθλους στον τελικό του Κυπέλλου θα απορριφθεί. Λίγοι φίλαθλοι ή κενές εξέδρες οι δύο εκδοχές.
Η πρόταση από τον Κώστα href="https://www.gazzetta.gr/football/kypello-elladas/article/1590068/olympiakos-paok-protasi-gia-teliko-kypelloy-me-25000-filathloys">Νίκα href="https://www.gazzetta.gr/football/kypello-elladas/article/1590068/olympiakos-paok-protasi-gia-teliko-kypelloy-me-25000-filathloys"> εκ μέρους της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ αφορούσε στην παρουσία 10.000 φιλάθλων του href="https://www.gazzetta.gr/teams/olympiakos">Ολυμπιακού, 10.000 του href="https://www.gazzetta.gr/teams/paok">ΠΑΟΚ και 5.000 ανθρώπων με προσκλήσεις την ΕΠΟ στον τελικό της 22ας Μαϊου στο ΟΑΚΑ. Μία πρόταση που όπως προκύπτει από τη σχετική πληροφόρηση βρίσκει... τοίχο.
Από τη στιγμή που οδεύουμε προς το «όχι» γι' αυτό το πλάνο οι εκδοχές θα είναι δύο. Είτε με λιγοστό κόσμο στο ΟΑΚΑ είτε σε κενές εξέδρες (δηλαδή μόνο με κάποιες προσκλήσεις). Πιθανότητα έως και τη Δευτέρα να προκύψει πιο σαφής εικόνα για το συγκεκριμένο θέμα, ενώ εντός της ερχόμενης εβδομάδας θα υπάρξουν και σχετικές συζητήσεις μεταξύ ΕΠΟ και ομάδων.
Επισημαίνεται ότι δεν έχει κατατεθεί από την ΕΠΟ επίσημο σχετικό αίτημα προς την επιτροπή των λοιμοξιωλόγων ή το Υφυπουργείο Αθλητισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛAΔΑΣ NEWS FEED