ΠΑΟΚ - Γκαρσία: «Τα μάτια μου είναι κόκκινα γιατί δεν... βλέπω καλά»

Gazzetta team
ΠΑΟΚ - Γκαρσία: «Τα μάτια μου είναι κόκκινα γιατί δεν... βλέπω καλά»

bet365

Ο Πάμπλο Γκαρσία ήταν συγκινημένος αμέσως μετά το τέλος του ματς, ωστόσο απέφυγε... έξυπνα να σταθεί στη συναισθηματική κατάστασή του!

Ο ΠΑΟΚ έχει πάρει μια μεγάλη νίκη με τη φαουλάρα του Μουργκ και όλοι γίνονται ένα κουβάρι αμέσως μετά το τέλος του ματς. Ο Πάμπλο Γκαρσία συγκινημένος τονίζει:

«Το πιο σημαντικό είναι να προσαρμοζόμαστε σε κάθε κατάσταση που υπάρχει. Είναι κάποιες συγκεκριμένες στιγμές που ζητάνε συγκεκριμένα πράγματα. Είναι τελείως διαφορετικά τα παιχνίδια αυτά που κρίνουν πρόκριση στον τελικό. Έχω αποδείξει πολλές φορές ότι είμαι θιασώτης άλλου είδους ποδοσφαίρου. Ωστόσο, στο ποδόσφαιρο για να έρθει η επιτυχία έχει πολλούς δρόμους που μπορείς να ακολουθήσεις.

Από τη δική μου την πλευρά, κοιτάζω να διαβάζω όσο καλύτερα μπορώ την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η αντίπαλη ομάδα και να δώσω στους ποδοσφαιριστές μου ό,τι καλύτερο γίνεται για να αισθάνονται άνετα στον αγωνιστικό χώρο.

Δεν έχουμε κατακτήσει τίποτα ακόμη. Είναι απλώς ένα μικρό βήμα. Απομένει ένας ακόμη δύσκολος αγώνας για να πάμε στον τελικό. Ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια και στο πρωτάθλημα. Κάθε μέρα προσπαθούμε να βελτιώσουμε την ομάδα και θεωρώ ότι σε κρίσιμες στιγμές βγαίνουν μπροστά οι χαρακτήρες και οι άντρες».

Ο κόουτς του ΠΑΟΚ έκανε τη δική του... ντρίμπλα σε ερώτηση για τα κόκκινα μάτια του «Είμαι 43 ετών και πλέον δεν βλέπω και τόσο καλά. Προσπαθώ να τρώω ψάρι και καρότα».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα