Η κατάρρευση των παικτών και η αγκαλιά Καρυπίδη-Ένινγκ

Η κατάρρευση των παικτών και η αγκαλιά Καρυπίδη-Ένινγκ

Gazzetta team
Η κατάρρευση των παικτών και η αγκαλιά Καρυπίδη-Ένινγκ

bet365

Το σφύριγμα της λήξης και η απώλειας μιας μοναδικής ευκαιρίας για πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, βρήκε τους παίκτες του Άρη σωριασμένους στο γήπεδο ενώ ο Θόδωρος Καρυπίδης φεύγοντας από τον αγωνιστικό χώρο αγκάλιασε τον Μίκαελ Ένινγκ.

Πολλές φορές χρειάζεται και λίγη τύχη. Ο Άρης δεν την είχε και για δεύτερη φορά στη φετινή σεζόν ένα «κρύο» γκολ έσβησε τις ελπίδες του. Έγινε με τη Μόλντε τον περασμένο Δεκαπενταύγουστο, όταν άγγιξε την πρόκριση στον τελευταίο προκριματικό γύρο του Europa League, έγινε και σήμερα απέναντι στην ΑΕΚ. Οι «κίτρινοι» απείχαν περίπου 60 δευτερόλεπτα από τον τελικό του Κυπέλλου, αλλά ο Μάρκο Λιβάγια έφραξε τον δρόμο με το γκολ που σημείωσε και με το οποίο ο αγώνας οδηγήθηκε στην παράταση.

Μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό, οι ποδοσφαιριστές του Άρη σωριάστηκαν στον αγωνιστικό χώρο, δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που είχε συμβεί, την απώλεια μιας μεγάλης ευκαιρίας. Απαρηγόρητος ήταν και ο Μίκαελ Ένινγκ. Ο Γερμανός προπονητής συζήτησε για λίγα λεπτά και με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος έσπευσε να τον αγκαλιάσει, αναγνωρίζοντας το επίπεδο της προσπάθειας της ομάδας.
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα