Μαρτίνς: Έθιξε και το θέμα του προγραμματισμού στο Κύπελλο

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς: Έθιξε και το θέμα του προγραμματισμού στο Κύπελλο

bet365

Ο Πορτογάλος τεχνικός θεώρησε πως έπρεπε να θίξει και το γεγονός του προγραμματισμού στο Κύπελλο πριν τον ημιτελικό της 24ης Ιουνίου με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο.

Μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Άρη ο Πέδρο Μαρτίνς σχολίασε: «Τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό είναι πάντα ντέρμπι, αλλά θα το αντιμετωπίσουμε ως έναν αγώνα που θα μας δώσει τρεις βαθμούς. Όμως στην συνέχεια έχουμε το Κύπελλο. Ίσως θα έπρεπε να γίνει καλύτερος προγραμματισμός από τους αρμόδιους ώστε να δοθεί χρόνος ξεκούρασης στους ποδοσφαιριστές που συνεχίζουν στον θεσμό. Θα πρέπει να δίνεται μεγαλύτερη αξία στην διοργάνωση του Κυπέλλου και να έχουν οι ομάδες περισσότερες ημέρες ξεκούρασης».

Η ρεβάνς στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός έχει προγραμματιστεί για τις 24 Ιουνίου (το πρώτο ματς ήρθε 3-2 υπέρ του ΠΑΟΚ στην Τούμπα). Πλην όμως ο ΠΑΟΚ έχει ματς στις 20 του ίδιου μήνα με τον ΟΦΗ εντός (Τούμπα) ενώ ο Ολυμπιακός παίζει μία ημέρα μετά το ντέρμπι αιωνίων με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν μίλησε συγκεκριμένα φυσικά για τον δικέφαλο του Βορρά, ωστόσο φάνηκε πως είχε στο μυαλό του και το ζήτημα του προγραμματισμού γενικά αλλά και το ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα παίζει Σάββατο και ο Ολυμπιακός Κυριακή πριν τον μεταξύ τους ημιτελικό.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα