Μαρτίνς: «Είχαμε ένα διαφορετικό σύστημα για να βοηθήσουμε τους παίκτες που ήθελαν παιχνίδια» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς: «Είχαμε ένα διαφορετικό σύστημα για να βοηθήσουμε τους παίκτες που ήθελαν παιχνίδια» (vid)

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς εξήγησε γιατί ο Ολυμπιακός παρουσίασε ένα διαφορετικό σχήμα - σύστημα και σχολίασε πως δεν έκανε τόσο καλό παιχνίδι η ομάδα του. Τι είπε ο Γκασπάρ.

Βαλένθια - Ρεάλ με σούπερ προσφορά* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Μαρτίνς είπε στην COSMOTE TV για
Το ματς στην Καλαμάτα: Πράγματι είχαμε ένα διαφορετικό σύστημα με σκοπό να βοηθήσει τους παίκτες που ήθελαν παιχνίδια και ρυθμό όπως ο Σισέ, ο Λάζαρος και ο Λοβέρα. Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παικτών αλλά παραδεχόμαστε πως δεν κάναμε τόσο καλό παιχνίδι απέναντι στην Καλαμάτα που πάλεψε.
Πιο αναλυτικά: «Παρότι δεν έχουμε κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, δεν έχουμε να προσάψουμε τίποτα στους παίκτες μας. Δοκιμάσαμε ένα σύστημα που είχε σκοπό να βοηθήσει παίκτες που είχαν ανάγκη να βρουν ρυθμό για να προσαρμοστούν όσο πιο γρήγορα γίνεται. Είμαστε ικανοποιημένοι από τη σοβαρότητα και την προσπάθεια των παικτών, αλλά παραδεχόμαστε πως δεν κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι σε μια Καλαμάτα που πάλεψε πολύ».
Ο Γκασπάρ στο ίδιο κανάλι επισήμανε για:
Τον αγώνα στο Κύπελλο: Σήμερα παλέψαμε πολύ απέναντι σε μία ομάδα που πάλεψε πολύ. Από εκεί και πέρα είχαμε ένα διαφορετικό σύστημα όμως και εμείς ξέρουμε τις θέσεις μας και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε πιο πολύ. Ήταν ένα καινούριο σύστημα, αλλά έχουμε ποιοτικούς παίκτες που μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε συνθήκη και σε κάθε σύστημα.
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα