Σίμος: «Καλύτερος ο ΠΑΟΚ, στεναχωρήσαμε τον κόσμο»

Gazzetta team
Σίμος: «Καλύτερος ο ΠΑΟΚ, στεναχωρήσαμε τον κόσμο»

bet365

Την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ παραδέχθηκε ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος τονίζοντας πως οι Κρητικοί στεναχώρησαν τον κόσμο τους με την ήττα στο Γεντί Κουλέ.

Αναλυτικά ο τεχνικός του ΟΦΗ μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου ανέφερε τα εξής:

Για την ήττα από τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος και κέρδισε δίκαια. Τώρα κοιτάμε το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Κρατάμε κάποια θετικά, που είναι η επιστροφή του Μεγιάδο και η εμφάνιση του Νοικοκυράκη».

Για τον κόσμο: «Ευχαριστώ τον κόσμο μας. Είναι δύσκολο να χάνεις με 0-3 και ο κόσμος να μην σταματάει να τραγουδάει. Τον στενοχωρήσαμε. Τον ευχαριστώ. Τον περιμένω στο ματς με τον Ολυμπιακό».

Για την πορεία της ομάδας και αν υπάρχει πίεση: «Δεν υπάρχει έξτρα πίεση. Είναι μία χρονιά που βλέπουμε πράγματα. Τον Μάιο θα δούμε που θα φτάσουμε. Δυσκολευόμαστε να βρούμε σταθερότητα στην απόδοση, αλλά υπάρχει πίστη».

Για την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ: «Για τα μεταγραφικά μίλησα και μετά τον αγώνα με τον Βόλο. Θεωρώ οτι έχουμε το καλύτερο ρόστερ. Το στηρίζω και πιστεύω σε αυτούς. Και μετά από ήττα ακόμα περισσότερο. Η φιλοσοφία μας δεν αλλάζει. Θα τα καταφέρουμε».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα