Πρόταση Ακαδημίας σε Υφυπουργείο - φορείς να επιτραπεί παρουσία παιδιών υποδομών στον τελικό!

Πρόταση Ακαδημίας σε Υφυπουργείο - φορείς να επιτραπεί παρουσία παιδιών υποδομών στον τελικό!

bet365

Με επίσημη επιστολή προς τον Υφυπουργό Βασιλειάδη, την ΕΠΟ, την ΠΑΕ ΑΕΚ και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η Ακαδημία ποδοσφαίρου SHOOTERS ACADEMY προτείνει να επιτραπεί στον τελικό του Κυπέλλου να δώσουν το παρών παιδιά διάφορων Ακαδημιών ποδοσφαίρου.
Αναλυτικά η επιστολή:
Από: Ακαδημία ποδοσφαίρου "Shooters Academy"
Προς: Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γ. Βασιλειάδη
Κοιν.: ΕΠΟ, ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΠΑΕ ΑΕΚ
Αξιότιμε κε Υφυπουργέ, μετά την επίσημη απόφαση να μην εκδοθούν εισιτήρια για τον τελικό Κυπέλλου ποδοσφαίρου που είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 11 Μαΐου στο ΟΑΚΑ μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, παρά μόνο 1040 προσκλήσεις για συγκεκριμένα άτομα, θα θέλαμε να σας κάνουμε την εξής πρόταση:
Σε μια προσπάθεια να ενισχύσετε την καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα και εκμεταλλευόμενοι την υφιστάμενη απόφαση, θα μπορούσατε να αδράξετε την ευκαιρία και δώσετε ένα εκπληκτικό παράδειγμα για το πως θα έπρεπε να είναι το κλίμα εντός γηπέδου σε αντίστοιχα παιχνίδια. Προσκαλέστε όλες τις ποδοσφαιρικές Ακαδημίες της Αθήνας και όχι μόνο, με παιδιά ηλικιών από Κ10 έως Κ16 να παραβρεθούν στο γήπεδο να απολαύσουν τον αγώνα, ώστε να χρωματιστεί το γήπεδο, να γεμίσει μικρούς αθλητές και να πάρει ζωντάνια.
Κάθε 20 παιδιά μπορεί να είναι ένας συνοδός προπονητής και μπορεί να σας σταλεί από κάθε ομάδα ηλεκτρονική λίστα με τον συνολικό αριθμό, τα ονόματα των παιδιών και το ΑΜΚΑ τους, για να τα ελέγχετε όπως θα έρχονται ανά γκρουπ στην είσοδο του γηπέδου. Μπορείτε με τέτοιες ενέργειες, να τονίσετε/ενισχύσετε την θετική πλευρά των αποφάσεών σας και να δώσετε κίνητρό και έναυσμα στους μικρούς μελλοντικούς αθλητές/φιλάθλους, να γίνουν παράδειγμα συμπεριφοράς και να αλλάξουν μελλοντικά το κλίμα βίας που επικρατεί στα ελληνικά γήπεδα σήμερα.
Ελπίζουμε πως η πρότασή μας θα βρει ανταπόκριση από την πλευρά σας και αντίστοιχες ιδέες θα μπορέσουν να υλοποιηθούν εν γένει, με κοινό σκοπό την ανάδειξη του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Με εκτίμηση,
Δημήτρης Τσιώνας
Ιδρυτής — Τεχνικός Δ/ντης
Παναγιώτης Νίτσης
Ιδρυτής — Γενικός Δ/ντης
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα