Κυριάκος: «ΕΠΟ και ομάδες συμφωνούν για τελικό με κόσμο»

Κυριάκος: «ΕΠΟ και ομάδες συμφωνούν για τελικό με κόσμο»

bet365

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, με δηλώσεις του τόνισε πως όλοι συμφώνησαν για τελικό με κόσμο και τόνισε πως αν υπάρξει απόφαση για κεκλεισμένων να υπάρξει αλλαγή έδρας.

Δηλώσεις μετά το τέλος της σύσκεψης στην ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας έκανε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έγινε μια πρώτη σύσκεψη, λίγο νεφελώδης υπό την έννοια ότι δεν έχουμε ξεκάθαρη πρόθεση από την πολιτεία. Το ευχάριστο είναι ότι η ΕΠΟ και οι ομάδες συμφωνούν πως οι τελικοί πρέπει να γίνονται με κόσμο.

Σε αυτή την κατεύθυνση είναι οι δικές μας προσπάθειες, ώστε ο τελικός να γίνει όπως σε όλες τις πολιτισμένες χώρες, δηλαδή με κόσμο. Φαίνεται να υπάρχει τάση να γίνει χωρίς οπαδούς, αλλά δεν εκφράστηκε από την Αστυνομία. Δεν τέθηκε όμως τέτοιο ζήτημα. Εμείς θέσαμε ένα απλό θέμα που άπτεται της κοινής λογικής.

Εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις στο ΟΑΚΑ, που θεωρητικά είναι το ασφαλέστερο γήπεδο, δεν χρειάζεται να αλλάξει αυτό. Αν όμως συζητάμε ενδεχόμενο απουσίας οπαδών, δεν θέλουμε να παίξουμε στην έδρα του αντιπάλου. Αυτό είναι το απευκταίο σενάριο.

Δεν συζητήθηκε κάτι σχετικά με το VAR, δεν είναι κάτι που δεν μπορεί να αλλάξει. Θα γίνει μια σύσκεψη τη Δευτέρα, όταν η πολιτεία θα εκφράσει τη δική της γνώμη, θα γίνει με βάση αυτή. Σε ένα προκαταρκτικό σχέδιο συζητήσαμε για εισιτήρια, να πάρουμε οι ομάδες όσα και πέρυσι
».

Όπως γίνεται αντιληπτό από πλευράς ΠΑΟΚ το βασικό θέμα που τέθηκε είναι η διεξαγωγή του τελικού με την παρουσία φιλάθλων κάτι στο οποίο συμφωνεί και με την ΑΕΚ.

Εκεί που υπάρχει διαφωνία είναι στο που θα γίνει ο τελικός αν αποφασιστεί να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Ο ΠΑΟΚ υποστηρίζει ότι σε μια τέτοια περίπτωση ο τελικός μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε γήπεδο της Ελλάδας, αφού δε θα τίθενται θέματα ασφαλείας.

Πάντως, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα (6/5) όταν και θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη ανάμεσα στον υφυπουργό αθλητισμού κ. Βασιλειάδη και την ΕΛ.ΑΣ., ενώ την ίδια μέρα θα υπάρξει συνάντηση των εμπλεκομένων πλευρών και στα γραφεία της ΕΠΟ.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα