Με απουσίες στο ΟΑΚΑ η Λαμία για τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Με απουσίες στο ΟΑΚΑ η Λαμία για τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό

bet365

Χωρίς τους Μπερτόλιο, Μπαράλες, Μπλάζιτς, Μπεχαράνο, Δημούτσο και Σαράνοφ θα παραταχθεί απέναντι στον Παναθηναϊκό η Λαμία στη ρεβάνς της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Νέας Άμπλιανης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Φθιωτών για τον αυριανό (24/01, 19:30) αγώνα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, στη ρεβάνς του 1-0 για τους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μάκης Χάβος ανακοίνωσε την αποστολή που απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Μελίσσας, Κατσίκας, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαργυρίου, Αντέτζο, Καρυπίδης, Αναστασιάδης, Σκόνδρας, Ασίγκμπα, Βάντερσον, Καραγκούνης, Πλιάτσικας, Τομάς, Επστάιν, Μπουλούλης, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Τσούκαλος, Κωστίκας.

Εκτός έμειναν αρκετοί βασικοί και συγκεκριμένα οι Σαράνοφ, Μπερτόλιο, Μπαράλες, Μπλάζιτς, Δημούτσος και Μπεχαράνο, που προτιμήθηκε να ξεκουραστούν ενόψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα, όπου την Κυριακή (27/01, 16:00) η Λαμία θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο.

Μια πιθανή 11αδα είναι η εξής: Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Βάντερσον, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Σκόνδρας, Μπουλούλης, Καραγκούνης, Επστάιν, Τομάς, Καραμάνος.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα