Συγγνώμη από ΑΟΧ/Κισσαμικό για την ανακοίνωση κατά Διαμαντόπουλου

Gazzetta team
Συγγνώμη από ΑΟΧ/Κισσαμικό για την ανακοίνωση κατά Διαμαντόπουλου

bet365

Ο πρόεδρος του ΑΟΧ/Κισσαμικός Αντώνης Ροκάκης φάνηκε μετανιωμένος στην Πειθαρχική Επιτροπής της ΕΠΟ, για την ανακοίνωση κατά του διαιτητή Διαμαντόπουλου για το ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα των Χανίων είχε στραφεί κατά του ρέφερι Διαμαντόπουλου κι η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ κάλεσε την ΠΑΕ σε απολογία.

Εκεί, ο πρόεδρος της ομάδας Αντώνης Ροκάκης έδειξε μετανιωμένος.

Χαρακτηριστικά είπε:

«Η ανακοίνωση ήταν αποτέλεσμα συναισθηματικής αγανάκτησης. Είχε προηγηθεί μία σειρά λαθών, σε καμία περίπτωση εσκεμμένων, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο μεγαλομέτοχος του ΑΟΧ/Κισσαμικού.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της έδρας ρώτησε γιατί δεν προχώρησε η ομάδα σε επίσημη καταγγελία στην ΚΕΔ, προσθέτοντας πως: “Δεν είναι κακό να κάνετε παράπονα, αλλά όχι να εξατομικεύετε και να λέτε ο διαιτητής έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να νικήσει ο Παναθηναϊκός”.

Ο κ.Ροκάκης απάντησε ότι: “Ίσως χρησιμοποιήσαμε λάθος έκφραση. Δεν γράφτηκε σωστά, δεν την έγραψα εγώ την ανακοίνωση, αλλά το γραφείο Τύπου”.

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο δικηγόρος της ΠΑΕ, Άρης Λυχναράς που προσκόμισε και βίντεο με τις φάσεις, λέγοντας: “Αν παρ' ελπίδα χωρίς πρόθεση του προέδρου έχει αφεθεί να εννοηθεί ότι προσβλήθηκε κάποιος, ζητούμε συγνώμη. Δεν υπήρχε πρόθεση”.

Παράλληλα ζήτησε την ελάχιστη ποινή για την ομάδα του, καθώς “η κατώτατη ποινή είναι ίση με μισθούς τεσσάρων παικτών μας».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα