Ρούσσος: «Όσο μακριά γίνεται στο Κύπελλο»

Gazzetta team
Ρούσσος: «Όσο μακριά γίνεται στο Κύπελλο»

bet365

Ο Άλμπερτ Ρούσσος αναφέρθηκε στις δυσκολίες της αναμέτρησης με τη Λαμία και στις φιλοδοξίες του Βόλου να διακριθεί στο Κύπελλο Ελλάδας.

Το «πρόσωπο» του αγώνα της Λαμίας με τον Βόλο (1-1), με μοιραίο λάθος στο γκολ του Καραμάνου, αλλά και την «απάντηση» με την κεφαλιά της ισοφάρισης, αναφέρθηκε στα στοιχεία του αγώνα και στην προσπάθεια των Θεσσαλών να προχωρήσουν μακριά στον θεσμό του Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της CosmoteTV:

Για το παιχνίδι: «Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Από μεριάς μου ήρθε το λάθος από το οποίο προήλθε το γκολ. Στη συνέχεια είχαμε το σθένος να ανταποκριθούμε και να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά. Παίξαμε καλά και ανταποκριθήκαμε. Στα τελευταία λεπτά υποχωρήσαμε αλλά αυτό συμβαίνει» .

Για την μεγάλη παραγωγικότητα του ΝΠΣ Βόλου: «Δουλεύομαι σαν ομάδα και αφομοιώνουμε ότι μας λέει ο προπονητής. Δεν έχει σημασία ότι βάλαμε 7 γκολ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αλλά ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς. Είμαστε μια καινούργια ομάδα. Έχουμε πολλές φιλοδοξίες και πιστεύω ότι θα κάνουμε μια καλή πορεία. Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα