Μεγάλη πρόκριση για Νίκη

Gazzetta team
Μεγάλη πρόκριση για Νίκη

bet365

Και οι εκπλήξεις στο Κύπελλο συνεχίστηκαν με τη Νίκη Βόλου να επικρατεί της Δόξας με 1-0 και να παίρνει τη πρόκριση για τους ομίλους.

Το ό,τι το Κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων το ξέραμε, απλά φέτος αυτές οι εκπλήξεις έχουν ξεκινήσει από πολύ νωρίς. Μετά τη Θύελλα Καμαρίου και τον Απόλλωνα Παραλιμνίου και η Νίκη Βόλου επικράτησε μιας ομάδας από μεγαλύτερη κατηγορία. Συγκεκριμένα οι Βολιώτες νίκησαν τη Δόξα με 1-0 και κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση για τους ομίλους του Κυπέλλου.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο βρέθηκαν πολλές φορές κοντά στο γκολ χωρίς να καταφέρουν να το πετύχουν. Τελικά στο 68' ο Μακέντο με κοντινό σουτ σκόραρε δίνοντας την σημαντική πρόκριση στην ομάδα του.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Φάντζιο Μπούις): Αποστολίδης, Καρτσαμπάς, Φάμπιο, Μετούσι, Μέτσε, Καντούτσης, Μακενγκό (79’ Ιορδανίδης), Θ. Παπαδόπουλος, Κέρι (90’ Παπαδήμας), Βουκομάνοβιτς, Ρόβας (85’ Λάιος)

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Στάικος Βεργέτης): Πίτκας, Ριζογιάννης, Ανδρέου, Ροτζέριο, Μαρκόπουλος (63’ Πατράλης), Κουσκουνάς, Κρουζ (63’ Μαρτίνες), Βιτλής, Μπαϊκαρά, Ρουγκάλας, Μακρής

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα