Γαβριηλίδης: «Είδαμε την καλή θέληση όλων των εμπλεκόμενων»

Gazzetta team
Γαβριηλίδης: «Είδαμε την καλή θέληση όλων των εμπλεκόμενων»

bet365

Το μέλος της επιτροπής διοργανώσεων και υπέυθυνος για το Κύπελλο Ελλάδος κ. Μ. Γαβριηλίδης, τοποθετήθηκε για τον τελικό του Κυπέλλου και την καλή διάθεση που υπάρχει από όλους. Η ενημέρωση της ΕΠΟ.

«Είδαμε και πάλι την καλή θέληση όλων των εμπλεκομένων ο τελικός να αποτελέσει γιορτή για το κλείσιμο της αγωνιστικής περιόδου, όπως ισχύει διεθνώς. Είχαμε την άριστη συνεργασία της Αστυνομίας, η οποία έχει αναλάβει την ευθύνη για την ασφαλή διεξαγωγή του τελικού υπό τις συνθήκες που συμφωνήθηκαν σήμερα. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε όλοι μαζί προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο για το ποδόσφαιρο», σχολίασε μετά την σύσκεψη ο κ. Γαβριηλίδης.

10ο τζάκποτ στο Predictor*! Η ώρα του πρώτου γκολ χαρίζει μετρητά* (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Από την ΕΠΟ έγιναν γνωστά τα εξής:

Η 2η οργανωτική σύσκεψη ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος 2017/18, που θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας το Σάββατο 12 Μαΐου 2018 μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, έλαβε χώρα στο ΟΑΚΑ. Την Ε.Π.Ο. εκπροσώπησαν το μέλος της επιτροπής διοργανώσεων και υπέυθυνος για το Κύπελλο Ελλάδος κ. Μ. Γαβριηλίδης, ο πρόεδρος της επιτροπής ασφάλειας και γηπέδων κ. Λ. Θωμαΐδης και ο εκτελεστικός γραμματέας κ. Α. Δέδες. Παρέστησαν εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΑΕΚ (επικεφαλής ο κ. Μ. Λυσάνδρου), της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (επικεφαλής ο κ. Μ. Γκαγκάτσης), της ΕΛ.ΑΣ. (επικεφαλής ο αναπληρωτής ΓΑΔΑ Αντιστράτηγος κ. Α. Βασιλόπουλος και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ανατολικής Αττικής Ταξίαρχος κ. Βουτσελάς, επικεφαλής μέτρων τάξης του τελικού), του ΟΑΚΑ (επικεφαλής ο πρόεδρος κ. Α. Κουρής), καθώς και της ΔΕΑΒ.
Αποφασίστηκαν τα εξής:
- Ο τελικός θα αρχίσει στις 20.30.
- Κάθε φιναλίστ θα λάβει 17.196 εισιτήρια. Οι οπαδοί της (τυπικά γηπεδούχου) ΑΕΚ θα καταλάβουν τις θύρες 1-2-3-4-32-33-34-35 και μέρος της Θ5 (πλευρά ΗΣΑΠ). Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα καταλάβουν τις θύρες 14-15-16-17-19-20-21-22 και μέρος της Θ13 (πλευρά Κηφισσίας).
- Η ΕΠΟ θα διαθέσει 4.758 εισιτήρια και προσκλήσεις στις θύρες 23-29-Ρ-I-V
- Κάθε ΠΑΕ θα λάβει 200 προσκλήσεις, η ΑΕΚ στις θύρες Ρ2 και 29 και ο ΠΑΟΚ στις θύρες Ρ1 και 23.
- Αναφορικά με τα μέτρα ασφαλείας για τη διεξαγωγή του τελικού, η Ελληνική Αστυνομία επέμεινε στα έργα βελτίωσης στο ΟΑΚΑ: αναβάθμιση του συστήματος ηλεκτρονικής παρακολούθησης σε όλους τους χώρους, δημιουργία διαχωριστικών μεταξύ των θυρών των οπαδών και των κενών κερκίδων, κάλυψη της περιμετρικής τάφρου και ειδικές ράμπες για χρήση από τις δυνάμεις της. Έγινε επιτόπια αυτοψία, με συμμετοχή εκπροσώπων όλων των εμπλεκομένων στον τελικό, προκειμένου να έργα να ξεκινήσουν άμεσα. Το ΟΑΚΑ θα αναλάβει την ευθύνη των τεχνικών παρεμβάσεων, βάσει του επιχειρησιακού σχεδίου της ΕΛ.ΑΣ., σε συνεργασία με την ΕΠΟ.
- Κατά την προσέλευση των οπαδών θα γίνεται έλεγχος ασφαλείας και εισιτηρίων στις προσβάσεις προς το ΟΑΚΑ, ενώ οι οπαδοί που θα κινηθούν οργανωμένα θα πρέπει να επιδεικνύουν το εισιτήριο τους κατά την επιβίβαση τους στα πούλμαν.
- Οι θύρες του ΟΑΚΑ θα ανοίξουν στις 16.30. Τα πάρκινγκ του ΟΑΚΑ θα λειτουργήσουν μόνον για τις προσκλήσεις της Ε.Π.Ο. και θα δοθούν από 10 σε κάθε ΠΑΕ για τις ανάγκες των επισήμων τους. Την προσεχή εβδομάδα θα συγκληθεί νέα οργανωτική σύσκεψη.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛAΔΑΣ NEWS FEED