Ξεκουράζει βασικούς με Απόλλωνα Λάρισας ο Τεννές

Δημήτρης Ρούσσος
Ξεκουράζει βασικούς με Απόλλωνα Λάρισας ο Τεννές

bet365

Την απόφαση να ξεκουράσει μερικούς από τους φετινούς αναντικατάστατους παίκτες του πήρε ο Μπάμπης Τεννές, ανακοινώνοντας την αποστολή της Λαμίας για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας για την 3η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η Λαμία αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Απόλλωνα Λάρισας την Τρίτη (28/11, 17.15), στο πλαίσιο της τρίτης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, με τους Φθιωτούς να βρίσκονται στη δεύτερη θέση του ομίλου και να θέλουν τη νίκη ή την ισοπαλία απέναντι στους Θεσσαλούς, ώστε να πάρουν το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση.

Μετά την προπόνηση της Δευτέρας, ο Μπάμπης Τεννές ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Λάρισα για το παιχνίδι. Από αυτή απουσιάζουν βασικοί παίκτες, όπως οι Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, Πίτι, Μάρκο Μπλάζιτς και Νίκος Παπαδόπουλος.

Ανήκοντας στο βασικό κορμό της Λαμίας, όντες βασικοί στα πλάνα του Μπάμπη Τεννέ, κρίθηκε πως το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας προσφέρεται, ώστε να πάρουν ορισμένες ανάσες για τη συνέχεια.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας δεξιός χαφ μετράει 1075' συμμετοχής στη φετινή Superleague Σουρωτή, ο Σέρβος μέσος 1121', ο Ισπανός επιθετικός 859' και ο βασικός τερματοφύλακας 1135', παίζοντας συνεχόμενα από την έναρξη της σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως από τα εννέα γκολ της ομάδας στο πρωτάθλημα, ο Πίτι έχει πετύχει τα τρία, ο Βασιλαντωνόπουλος τα δυο και ο Μπλάζιτς ένα. Έτσι, από τους παίκτες με τους οποίους θα παίξουν οι Λαμιώτες στη Λάρισα, μόνο ο Βάντερσον και ο Όμο έχουν βρει δίχτυα στη σεζόν.

Η αποστολή περιλαμβάνει τους εξής: Πίτκα, Μελίσσα, Κουκόλη, Ασίγκμπα, Παντελιάδη, Κουτρομάνο, Ομο, Αναστασόπουλο, Καραγιάννη, Μπουλούλη, Λινάρδο, Ακόστα, Βαντερσον, Μανιά, Φράγκο, Τσούκαλο, Πατσαρούχα και Βουό.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα