Μάγκνουσον: «Υπερήφανος για την ομάδα, ενθουσιασμένος να φορέσω ξανά αυτή τη φανέλα»

Μάγκνουσον: «Υπερήφανος για την ομάδα, ενθουσιασμένος να φορέσω ξανά αυτή τη φανέλα»

Newsroom
ΜΑΓΚΝΟΥΣΟΝ

bet365

Με ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Χόρντουρ Μάγκνουσον δήλωσε υπερήφανος για τους συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Το buzzer beater του Βαγιαννίδη έμελλε να κρίνει τον τελικό του φετινού Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό, με τον Παναθηναϊκό να επικρατεί με 1-0 του Άρη και να κατακτά το 20ο Κύπελλο της ιστορίας του.

Ένα Κύπελλο το οποίο πανηγύρισε φυσικά και ο Χόρντουρ Μάγκνουσον. Ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού που τραυματίστηκε στο ξεκίνημα της σεζόν στο γόνατο δήλωσε υπερήφανος για τους συμπαίκτες του μέσω ανάρτησης στα social media, καθώς τόνισε ότι είναι ενθουσιασμένος για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

«Δεν θα μπορούσα να το γράψω καλύτερα. Πολύ υπερήφανος με τα παιδιά απόψε. Δεν υπάρχει καλύτερο κλείσιμο από το να τελειώνεις μια σεζόν με έναν τίτλο. Αξίζουν όλη τη δόξα.

Προσωπικά ήταν μια σεζόν με ανάμεικτα συναισθήματα. Ξεκίνησε καλά ωστόσο μετά ακολούθησε ένας δύσκολος τραυματισμός από τον οποίο έμαθα πολλά. Τώρα είμαι πίσω και έτοιμος να αγωνιστώ ξανά τη νέα σεζόν. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα φορέσω ξανά τη φανέλα του Παναθηναϊκού και που θα δω εσάς, τους φιλάθλους της ομάδας, να τραγουδάτε.

Ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξη όλους αυτούς τους μήνες. Σήμαινε πολλά αλλά τώρα αξίζετε εσείς να πανηγυρίσετε», έγραψε ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού στην ανάρτηση του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα