Άρης: Οργή για τη Φραπάρ - Αδιανόητη η απόφασή της στην αποβολή του Νταρίντα

Άρης: Οργή για τη Φραπάρ - Αδιανόητη η απόφασή της στην αποβολή του Νταρίντα

Ο Άρης

bet365

Στις τάξεις του Άρη επικρατεί οργή για τη Στεφανί Φραπάρ η οποία αλλοίωσε τον τελικό Κυπέλλου με την αδιανόητη απόφαση που πήρε στη φάση της αποβολής του Βλάντιμιρ Νταρίντα κι ενώ ο Τσέχος δεν έκανε καν φάουλ!

Η αντίδραση των ανθρώπων του Άρη μετά το τέλος του αγώνα είναι ενδεικτική της οργής του για την 41χρονη διαιτητή. Και στέκονται κυρίως στη φάση της αποβολής του Βλάντιμιρ Νταρίντα ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα σε μια φάση όπου ο Τσέχος δεν έκανε ούτε φάουλ. Γι’ αυτόν τον λόγο ο πολύπειρος μέσος ήταν έξαλλος με τη Φραπάρ και δεν μπορούσε να δεχθεί την απόφασή της. Τόσο ο Άκης Μάντζιος όσο και οι ποδοσφαιριστές δεν έκαναν την παραμικρή δήλωση, οργισμένοι με τη διαιτησία.

Οι δε δηλώσεις του Θόδωρου Καρυπίδη μετά το παιχνίδι είναι ενδεικτικές του κλίματος που επικρατεί στον Άρη τόσο για την ΕΠΟ όσο και για τη Γαλλίδα η οποία αλλοίωσε τις συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα με την αποβολή του Νταρίντα και σ’ ένα σημείο όπου οι «κίτρινοι» είχαν αποκτήσει αριθμητικό πλεονέκτημα και τον έλεγχο του αγώνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα