ΕΠΟ: Η... μάχη με τον χρόνο για την έδρα ενός τελικού που θα γίνει στις 18 Μαϊου

Τα γραφεία της ΕΠΟ

bet365

Η ΕΠΟ άνοιξε νέο δίαυλο επικοινωνίας με τις 2 φιναλίστ για έναν τελικό που θα διεξαχθεί στις 18 Μαϊου, ωστόσο η αβεβαιότητα για την έδρα του καλά κρατεί. Ποιά τα τελευταία δεδομένα.

Φτάσαμε στις 12 Απριλίου και περίπου έναν μήνα (έναν μήνα και... κάτι για να είμαστε πιο ακριβείς) πριν τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό και τον Άρη. Παρόλα αυτά σήμερα Παρασκευή δεν είμαστε καθόλου βέβαιοι για την έδρα του τελικού, παρότι έχει προκύψει η επιλογή του Πανθεσσαλικού. Ειδικότερα κανείς δεν είναι βέβαιος για αυτό.

Και εξηγούμαστε. Όπως διαβάσατε ήδη στο Gazzetta η ΕΠΟ ζητά από τις ομάδες το αργότερο έως τη Δευτέρα να της απαντήσουν για την πιθανότητα αλλαγής έδρας. Για το Πανθεσσαλικό και το κόστος που απαιτείται η ΕΠΟ δεν φαίνεται πώς θα συνδράμει εφόσον πάμε για τελικό χωρίς κόσμο στο γήπεδο αυτό. Εάν προκύψει το πλαίσιο με παρουσία κόσμου τότε θα καταβάλλει τα χρήματα που απαιτούνται.

Από την άλλη στη συζήτηση στο Δ.Σ. της Παρασκευής δεν έπεσε στο τραπέζι συγκεκριμένη εναλλακτική για την έδρα του τελικού. Υπάρχουν εναλλακτικές όμως; Υπάρχει το ΟΑΚΑ που βέβαια και αυτό θα χρειαστεί εργασίες αλλά και τη συνδρομή της Πολιτείας για να πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις. Μην ξεχνάμε πώς ακόμα και στην Αθήνα δεν είναι εύκολο να βρεθούν γήπεδα που να καλύπτουν όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές (ουσιαστικά είναι μόνο των Ολυμπιακού και ΑΕΚ εάν δούμε και το θέμα της χωρητικότητας).

Άρα είναι πιθανό να οδηγηθεί η κατάσταση σε ένα νέο... αδιέξοδο, όμως αυτό δεν γίνεται να κρατήσει για πολύ καθώς στις 17 Απριλίου η Ομοσπονδία πρέπει να ενημερώσει οριστικά - για την έδρα του τελικού - τον αρμόδιο τηλεοπτικό πάροχο, την COSMOTE. Άρα άλλα χρονικά περιθώρια δεν θα υπάρχουν. Προς ώρας το... μπαλάκι πέφτει στις ομάδες για το τι θα απαντήσουν προς την ΕΠΟ.

@Photo credits: eurokinissi
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα