Με Καρέλη, Σενγκέλια στην επίθεση ο Παναιτωλικός κόντρα στον Άρη

Newsroom
Ο Νίκος Καρέλης

bet365

Ο Παναιτωλικός φιλοξενείται από τον Άρη στον επαναληπτικό της ήττας με 1-0 στο Αγρίνιο για τα ημιτελικά Κυπέλλου με τον Γιάννη Πετράκη να κατεβάζει τα «καναρίνια» με 3-5-2 και δίδυμο στην επίθεση τους Καρέλη και Σενγκέλια.

Έχοντας ηττηθεί με 1-0 στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός θέλει τη νίκη κόντρα στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» προκειμένου είτε να προκριθεί στον τελικό Κυπέλλου αν αυτή η νίκη είναι με 2 γκολ διαφορά, είτε για να παλέψει για την πρόκριση μέσω της παράτασης ή και των πέναλτι.

Ο Γιάννης Πετράκης κατεβάζει τα «καναρίνια» με 3-5-2 και τον Τσάβες στο τέρμα, τους Ταμπίτζε, Μ. Ντουάρτε και Μλάντεν στα στόπερ. Ο Μαυρίας θα είναι δεξί μπακ χαφ και ο Τορεχόν αριστερό, ενώ την τριάδα στον άξονα θα αποτελέσουν οι Χατζηθεοδωρίδης, Πέρες και Φ. Ντουάρτε με επιθετικό δίδυμο τους Καρέλη και Σενγκέλια.

ενδεκάδα Παναιτωλικού

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα