Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Με Τάισον και Ζίβκοβιτς στο αρχικό σχήμα ο Δικέφαλος

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Τάισον σε μια προσπάθεια του με αντίπαλο τον Αράο

bet365

Δείτε ποιες είναι οι τελικές επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου για την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στον αποψινό δεύτερο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας στη Λεωφόρο.

Ο Τάισον απέκτησε το πρωί της Τετάρτης (21/2) το δικαίωμα συμμετοχής στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και ο Ραζβάν Λουτσέσκου του έδωσε φανέλα βασικού στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός είναι στο αριστερό άκρο της επίθεσης και στην απέναντι πλευρά του θα είναι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, με τον Κίριλ Ντεσπόντοφ να μένει στον πάγκο.

Αυτή δεν ήταν η μοναδική διαφοροποίηση από πλευράς του Ρουμάνου προπονητή. Ο Στέφαν Σβαμπ είναι στο βασικό σχήμα, ως παρτενέρ του Σουαλιό Μεϊτέ, ο Γιάννης Μιχαηλίδης θα ξεκινήσει στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Τόμας Κεντζιόρα, ενώ ο Γιόνι Οτο θα είναι στο δεξιό άκρο. Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας θα έχει το ρόλο του επιτελικού μέσου και ο Μπράντον Τόμας θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα