Κύπελλο Ελλάδος: Ολλανδός διαιτητής στην Τούμπα, Διαμαντόπουλος στο Αγρίνιο

Newsroom
παοκ-παο

bet365

Ο Άλαρντ Λίντχαουτ, από την πρώτη κατηγορία της UEFA ορίστηκε για το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος στο Παναιτωλικός - Άρης.

Ολλανδική «σφυρίχτρα» στο μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό για την πρώτη αγωνιστική των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος όρισε η ΚΕΔ. Ο Άλαρντ Λίντχαουτ, από την πρώτη κατηγορία της UEFA ορίστηκε για το ντέρμπι της Τούμπας. Βοηθοί του θα αποτελέσουν οι Ρότζιερ Χόνιγκ και Πάτρικ Ίνια, τέταρτος ο Ιωάννης Παπαδόπουλος, στο VAR ο Ολλανδός Έρβιν Μπλανκ, ενώ βοηθός του θα είναι ο Βασίλης Νικολακάκης.

Ο Λίντχαουτ δεν έχει διαιτητεύσει κάποια αναμέτρηση της Superleague ή του Κυπέλλου, έχοντας δώσει το «παρών» στην Ελλάδα τον περασμένο Σεπτέμβριο στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φράιμπουργκ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Από εκεί και πέρα, στην αναμέτρηση του Αγρινίου ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Άρη διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, βοηθοί οι Τρύφωνας Πετρόπουλος, Ανδρέας Μεϊντάνας, τέταρτος ο Ανδρέας Γκάμαρης, VAR ο Τάσος Παπαπέτρου και AVAR ο Ιωάννης Απτόσογλου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα