Νίκη Βόλου – Άρης: Αποθέωση για τους παίκτες και πανό για την αδικοχαμένη σύζυγο του Κυριακίδη (vid)

Newsroom
πανό για Κυριακίδη

bet365

Με το που τελείωσε ο αγώνας της Νίκης με τον Άρη, οι παίκτες των γηπεδούχων παρά τον αποκλεισμό πήγαν προς τους οργανωμένους που τους αποθέωσαν, ενώ είχαν αναρτήσει και πανό για την αδικοχαμένη σύζυγο του Κυριακίδη.

Η Νίκη Βόλου πάλεψε και με το παραπάνω απέναντι στον Άρη που τους χωρίζει μια κατηγορία, αλλά με το 2-2 έμεινε εκτός ημιτελικών Κυπέλλου. Με το που τελείωσε ο αγώνας στο Πανθεσσαλικό οι παίκτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου έτρεξαν προς την εξέδρα των οργανωμένων γνωρίζοντας την αποθέωση, καθώς ο κόσμος έδειξε και έμπρακτα την ικανοποίησή του και για την πορεία συνολικά, αλλά και για την σημερινή εμφάνιση.

Αυτός που γνώρισε την μεγαλύτερη αποθέωση ήταν ο Παύλος Κυριακίδης, ο παίκτης των «κυανόλευκων» έχασε πριν λίγες ημέρες την σύζυγό του και μόλις μπήκε ως αλλαγή όλο το γήπεδο σηκώθηκε όρθιο για να τον χειροκροτήσει. Μάλιστα οι οπαδοί της Νίκης είχαν ανεβάσει και πανό συμπαράστασης τονίζοντας: «'Όλη η Ελλάδα θαυμάζει το μεγαλείο της ψυχής σου. Η Ιωάννα έγινε Άγγελος προστάτης της ζωής σου».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα