Παναθηναϊκός: Μπήκε ο Τζούρισιτς, ανεβάζουν στροφές πέντε ακόμη

Παναθηναϊκός: Μπήκε ο Τζούρισιτς, ανεβάζουν στροφές πέντε ακόμη

Μπήκε ο Τζούρισιτς, ανεβάζουν στροφές πέντε ακόμη

bet365

Ο Φατίχ Τερίμ είδε τον Φίλιπ Τζούρισιτς να μπαίνει στο κανονικό πρόγραμμα και πέντε ακόμη παίκτες να φορτσάρουν για την επιστροφή τους.

Την επομένη της σημαντικής νίκης που πήρε ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στην Λεωφόρο με 2-0, οι παίκτες του «τριφυλλιού» ξεκίνησαν την μίνι προετοιμασίας τους για τον αγώνα της Τετάρτης (24/01-21:00) με τον Ατρόμητο για το πρώτο μεταξύ τους ματς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στα θετικά της ημέρας πως ο Φίλιπ Τζούρισιτς προπονήθηκε κανονικά με όσους δεν έπαιξαν στο χθεσινό παιχνίδι που ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Κοντά στην επιστροφή τους βρίσκονται και οι Ιωαννίδης, Τσέριν, Παλάσιος, Γερεμέγεφ και Χουάνκαρ, που ανέβασαν ρυθμό στο ατομικό πρόγραμμα που ακολούθησαν. Θεραπεία έκαναν οι Βέρμπιτς και Σπόραρ, οι οποίοι είναι νοκ άουτ για τα παιχνίδια με Ατρόμητο και ΠΑΟΚ και θα περιμένουμε τα αποτελέσματα των μαγνητικών στις οποίες θα υποβληθούν προκειμένου να μάθουμε το ακριβές διάστημα της απουσίας τους.

Όσοι έπαιξαν περισσότερο από ένα ημίχρονο στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα