Παναθηναϊκός για τον «πολυθεσίτη» Κώτσιρα: «Έτσι όπως πάει θα πάρει και την θέση του admin» (vid)

Newsroom
Ο Γιάννης Κώτσιρας

bet365

Με την πρόκριση επί του Ολυμπιακού στον Παναθηναϊκό είχαν όρεξη να τρολάρουν και τον πολυθεσίτη Γιάννη Κώτσιρα με τους «πράσινους» να ανεβάζουν βίντεο με τον αμυντικό μέσο πλέον και να λένε πως έτσι όπως πάει θα πάρει και τη θέση του admin!

Ο Γιάννης Κώτσιρας ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στον επαναληπτικό της φάσης των 16» του Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό με τον Παναθηναϊκό, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην πρόκριση του «τριφυλλιού» στα πέναλτι. Ο 31χρονος δεξιός μπακ που από την στιγμή που ανέλαβε ο Φατίχ Τερίμ έχει καθιερωθεί ως αμυντικός μέσος, στο Καραίσκάκης μόνο τερματοφύλακας δεν έπαιξε.

Οι «πράσινοι» ανέβασαν βίντεο με τον Κώτσιρα στο instagram σχολιάζοντας για τον πολυθεσίτη παίκτη τους: «Έτσι όπως πάει θα πάρει και τη θέση του admin»! Όπως ήταν λογικό τα σχόλια διαδέχτηκαν το ένα το άλλο με τον κόσμο του Παναθηναϊκού να αποθεώνει τον έμπειρο ποδοσφαιριστή για την μεγάλη εμφάνιση, αλλά και τους «πράσινους» για το επικό τρολάρισμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα