Καθολική αποθέωση για Κώτσιρα: «Χτυπάει ο Σπόραρ και ο Τερίμ του λέει να κάνει τον γιατρό»

Newsroom
Κώτσιρας

bet365

Όλος ο κόσμος αποθεώνει τον Γιάννη Κώτσιρα για την μυθική του εμφάνιση του στο χθεσινό ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

Αν κάποιος θελήσει να βρει τον μεγάλο πρωταγωνιστή του χθεσινού ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Κώτσιρα. Ενός παίκτη που είχε χάσει την θέση του στην βασική εντεκάδα από τον Γιώργο Βαγιαννίδη, αλλά έχει αναδεχθεί ως MVP των «πράσινων» στα δύο τελευταία παιχνίδια, με την ΑΕΚ και τους «ερυθρόλευκους».

Μπορεί η φυσική του θέση είναι δεξιός μπακ, αλλά ο 31χρονος πλέον άσος ανταποκρίθηκε με εξαιρετικό τρόπο σε αυτή του αμυντικού χαφ, αγωνίστηκε επίσης στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, ενώ σε κάποια φάση έπαιξε κάτι μεταξύ 8αριού και 10αριού. Και όλα αυτά, τρέχοντας ασταμάτητα από το 1ο έως και το 120ο λεπτό, ευστοχώντας ακόμα και στην εκτέλεση πέναλτι που ανέλαβε να εκτελέσει.

Ψήφισε τους κορυφαίους του 2023 στα Gazzetta Awards by bwin!

Η παρουσία του λοιπόν στα τελευταία ματς και ειδικά στο χθεσινό δραματικό ντέρμπι, είχε ως αποτέλεσμα να γνωρίσει την καθολική αποθέωση στα social media, με τους περισσότερους να τον συγκρίνουν με τον Φίλιπ Λαμ...

Δείτε μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές αναρτήσεις...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα