Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Πώς εξηγούνται οι αγκαλιές και τα φιλιά Τερίμ-Καρβαλιάλ (vid)

παο

bet365

Ο Φατίχ Τερίμ είχε ένα πολύ ωραίο τετ-α-τετ με τον Κάρλος Καρβαλιάλ τόσο πριν όσο και μετά το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό και αυτή είναι η εξήγηση.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός άφησαν ανοιχτούς «λογαριασμούς» για το Κύπελλο Ελλάδας καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι στη Λεωφόρο με 1-1 για τη φάση των «16».

Μία από τις εικόνες που κέντρισε το ενδιαφέρον όσων είδαν το παιχνίδι, ήταν οι αγκαλιές και το ωραίο κλίμα μεταξύ του Φατίχ Τερίμ και του Κάρλος Καρβαλιάλ οι οποίοι τόσο πριν όσο και μετά το ματς, τα είπαν σε πολύ ωραίο κλίμα.

Η εξήγηση που συνέβη αυτό, είναι επειδή οι δύο προπονητές διατηρούν μία εξαιρετική σχέση από την εποχή που ήταν στην Τουρκία και είχαν αγωνιστεί ως αντίπαλοι.

Συγκεκριμένα, ο Κάρλος Καρβαλιάλ είχε αντιμετωπίσει τον 70χρονο κόουτς τόσο όταν ήταν στην Μπεσίκτας όσο και όταν ήταν στην Μπασάκσεχιρ, με τον προπονητή του Παναθηναϊκού, στον πάγκο της Γαλατασαράι.

Αυτά τα ματς είναι...

  • 2011/12: Μπεσίκτας - Γαλατασαράι 0-0
  • 2011/12: Γαλατασαράι - Μπεσίκτας 3-2
  • 2012/13: Μπασάκσεχιρ - Γαλατασαράι 1-3

Μάλιστα, ο Τούρκος κόουτς είναι αήττητος κόντρα στον Πορτογάλο με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες έπειτα από την αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό όπου έληξε με 1-1.

ελλάδα

ελλάδα

ελλάδα

ελλάδα

ελλάδα

@Photo credits: INTIME, eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα