Κώτσιρας: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε, πρέπει να βελτιωθούμε στη ρεβάνς»

Newsroom
Ο Γιάννης Κώτσιρας

bet365

Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού, Γιάννης Κώτσιρας ανέφερε πως οι «πράσινοι» μπορούσαν να κερδίσουν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως θα πρέπει να βελτιωθούν στη ρεβάνς για να πάρουν την πρόκριση.

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τους «16» του Κυπέλλου, με τον Γιάννη Κώτσιρα μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV να αναφέρει τα εξής: «Θα μπορούσαμε στο πρώτο μέρος να έχουμε καλύτερες τοποθετήσεις και ευκαιρίες. Είχαμε ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι, πρέπει να βελτιωθούμε και να πάμε στον επαναληπτικό να πάρουμε την πρόκριση.

Η πρόκριση κρίνεται στα δύο παιχνίδια και όχι σε ένα. Ήταν η πρώτη φορά που παίζω στον άξονα, προσπάθησα να ανταπεξέλθω, χρειάζεται να έχεις ηρεμία γρήγορη και μία πάσα. Προσπάθησα και χαίρομαι που βοήθησα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα