Πάει για αναβολή το Λαμία-ΠΑΟΚ: «Οι ομάδες δεν επιθυμούν να γίνει ο αγώνας», λέει ο Παπαϊωάννου

Newsroom
Πάει για αναβολή το Λαμία-ΠΑΟΚ: «Οι ομάδες δεν επιθυμούν να γίνει ο αγώνας», λέει ο Παπαϊωάννου

bet365

Ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου μίλησε στον Metropolis FM για την τύχη του σημερινού αγώνα και τόνισε πως η αναβολή του λόγω των καιρικών συνθηκών είναι κοινή επιθυμία.

Ο ιδιοκτήτης της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου μίλησε σε σταθμό της Θεσσαλονίκης και τόνισε πως είναι κοινή επιθυμία των δύο ομάδων και πιθανότερο σενάριο να μην διεξαχθεί το παιχνίδι λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν.

Μάλιστα, επεσήμανε πως οι προγνώσεις λένε πως η κατάσταση θα χειροτερέψει έτι περισσότερο τις επόμενες ώρες και θα είναι επικίνδυνο να διεξαχθεί η αναμέτρηση λόγω του παγετού. Πάντως, ξεκαθάρισε πως η οριστική απόφαση, που θα κρίνει το μέλλον του αγώνα, αναμένεται να παρθεί τις επόμενες ώρες από την ΕΠΟ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μεγαλομετόχου της Λαμίας:

«Υπάρχει χιονόπτωση και συνεννόηση των δύο πλευρών για την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών, ωστόσο το πιθανότερο σενάριο είναι να μην διεξαχθεί η αναμέτρηση γιατί προέχει η ασφάλεια των ποδοσφαιριστών, γιατί οι προγνώσεις του καιρού λένε ότι θα επιδεινωθεί η κατάσταση του καιρού.

Αύριο θα είναι πολύ πιο επικίνδυνο το να διεξαχθεί η αναμέτρηση γιατί θα έχει παγετό. Η οριστική απόφαση αναμένεται να παρθεί τις επόμενες ώρες, ωστόσο δεν είμαστε αυτοί που θα αποφασίσουμε.

ΠΑΟΚ, Λαμία και ΕΠΟ είναι αυτοί που θα αποφασίσουν, οι δύο ομάδες δεν επιθυμούν να γίνει ο αγώνας με αυτές τις συνθήκες, ωστόσο η ΕΠΟ δεν έχει πάρει επίσημη θέση με τον καιρό να χειροτερεύει όσο περνούν οι ώρες»

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα