ΑΕΚ: Με τη δύναμη της Φιλαδέλφειας και χωρίς Γιόνσον, Μουκουντί και Ρότα κόντρα στον Ολυμπιακό

ΑΕΚ: Με τη δύναμη της Φιλαδέλφειας και χωρίς Γιόνσον, Μουκουντί και Ρότα κόντρα στον Ολυμπιακό

Newsroom
ΑΕΚ: Με τη δύναμη της Φιλαδέλφειας και χωρίς Γιόνσον, Μουκουντί και Ρότα κόντρα στον Ολυμπιακό

bet365

Η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στην κατάμεστη OPAP Arena με εκπλήξεις στην αποστολή από τον Ματίας Αλμέιδα καθώς εκτός έμειναν Γιόνσον, Μουκουντί και Ρότα.

Το ματς στο Περιστέρι που δεν έγινε και τα όσα ακολούθησαν, απασχόλησαν και απασχολούν την ΑΕΚ ενόψει και της αυριανής εκδίκασης της υπόθεσης, ωστόσο ο Ματίας Αλμέιδα και οι παίκτες του έχουν αποκλειστικά στραμμένο το μυαλό τους στον πρώτο ημιτελικό του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό το βράδυ της Πέμπτης (9/2, 20:30) στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ένα ντέρμπι στο οποίο η ΑΕΚ από την πρώτη στιγμή έχει καλέσει τον κόσμο της να δείξει τεράστια προσοχή λόγω των συνθηκών και του αντιπάλου προκειμένου να μην συμβεί το παραμικρό. Κάτι που επανέλαβε και με σημερινή μακροσκελή ανακοίνωση, υπογραμμίζοντας ότι αυτό που πρέπει να νοιάζει τους κιτρινόμαυρους είναι μόνο το ποδόσφαιρο. Η Ένωση θέλει από τους οπαδούς της που θα γεμίσουν την OPAP Arena να σπρώξουν την ομάδα μόνο με τη φωνή τους, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά τη δύναμη της έδρας της Νέας Φιλαδέλφειας, εκεί όπου η ΑΕΚ μετράει το απόλυτο.

Η Ένωση έχει να παίξει 11 μέρες από το τελευταίο ματς με τον Άρη, κάτι που θα μπορούσε να την επηρεάσει στον ρυθμό. Όμως, ο Ματίας Αλμέιδα έχει αποδείξει ότι είναι ένας προπονητής που προετοιμάζει πάντα εξαιρετικά την ομάδα του τόσο αγωνιστικά όσο και πνευματικά. Ο Αργεντινός τεχνικός πέρα από τις γνωστές απουσίες του τελευταίου διαστήματος, δηλαδή τους Φερνάντες και Μοχαμάντι, επιφύλασσε εκπλήξεις στην αποστολή καθώς εκτός έμειναν επίσης οι Ρότα, Μουκουντί και Γιόνσον, χωρίς να αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Αν μπορούμε να προσεγγίσουμε τα πλάνα του Αλμέιδα, ο Στάνκοβιτς θα είναι κάτω από την εστία, όπως συμβαίνει στα ματς του Κυπέλλου, οι Χατζισαφί, Μήτογλου ή Τζαβέλλας, Βίντα και Σιντιμπέ στην άμυνα, στη μεσαία γραμμή είναι πιθανό να ξεκινήσει ο Γκατσίνοβιτς αριστερά, με τον Άμραμπατ δεξιά και με δίδυμο στον άξονα τους Σιμάνσκι και Πινέδα και στην επίθεση τους Αραούχο και Λιβάι Γκαρσία. Χωρίς βέβαια να αποκλείονται εκπλήξεις.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Ντάικο. Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Κοσίδης.

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα