Σιαμπάνης: «Ο προπονητής μας έβαλε τις φωνές στα αποδυτήρια»

Σιαμπάνης: «Ο προπονητής μας έβαλε τις φωνές στα αποδυτήρια»

Newsroom
Σιαμπάνης: «Ο προπονητής μας έβαλε τις φωνές στα αποδυτήρια»

bet365

Ο Μάριος Σιαμπάνης υποστήριξε ότι οι φωνές του Άλαν Πάρντιου στο ημίχρονο του αγώνα με τον Λεβαδειακό για το Novibet Κύπελλο Ελλάδας αφύπνισαν τον ίδιο και τους συμπαίκτες του.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας κατέγραψε την πρώτη φετινή εμφάνισή του καθώς ο Χουλιάν Κουέστα αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στη γάμπα. «Ήθελα να δείξω ότι, παρότι δεν παίζω συνεχίζω να δουλεύω σκληρά για να είμαι έτοιμος στο 100% έχοντας τη βοήθεια πολλών ανθρώπων και κυρίως των δικών μου ανθρώπων, αυτών που παίζουν σημαντικό ρόλο την καθημερινότητά μου. Προσπαθώ να κρατάω ψηλά το κεφάλι και να είμαι συγκεντρωμένος. Όλοι θέλουν να παίζουν, δυστυχώς όμως παίζουν έντεκα. Δεν είμαι ευχαριστημένος για το γκολ που δέχθηκα, αντιθέτως είμαι χαρούμενος που νίκησε η ομάδα», είπε.

Ο Μάριος Σιαμπάνης ρωτήθηκε για την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο. «Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο προπονητής μας έβαλε τις φωνές και θα έλεγα ότι συγκεντρωθήκαμε περισσότερο. Πιστεύω ότι δεν μας πήγε το παιχνίδι έτσι όπως αμυνόταν ο αντίπαλος και το χειρότερο για μας ήταν ότι δεχθήκαμε γκολ στο τέλος του ημιχρόνου. Στα αποδυτήρια μας είπε ο προπονητής μας ότι δεν γίνεται να κάνουμε τις μονομαχίες και να μην κερδίσουμε. Τα καταφέραμε, ελπίζω ότι θα νικήσουμε και στο δεύτερο παιχνίδι».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα