Πανσερραϊκός - Απόλλων Πόντου 3-0: Εύκολα το πρώτο βήμα για τους «8» τα «λιοντάρια» (vids)

Πανσερραϊκός - Απόλλων Πόντου 3-0: Εύκολα το πρώτο βήμα για τους «8» τα «λιοντάρια» (vids)

bet365

Ο Πανσερραϊκός νίκησε άνετα τον Απόλλωνα Πόντου με 3-0 και σχεδόν σφράγισε το εισιτήριό τους «8» του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Πανσερραϊκός είχε εύκολο έργο απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου, τον οποίο και νίκησε στην έδρα του με 3-0, κάνοντας ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στους «8» του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας. Πρωταγωνιστές ο Κανίς που άνοιξε το σκορ κι οι Κατσαντώνης - Σοφιανός που με δύο τακουνάκια διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Το ματς είχε με το... καλημέρα καλό ρυθμό κι η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη άνοιξε το σκορ πολύ νωρίς. Μόλις στο 11'΄ο κορυφαίος ξένος του περσινού πρωταθλήματος, Χικάμ Κανίς, με ωραία κίνηση στην αντίπαλη περιοχή βρέθηκε απέναντι από τον Πίτκα.

Οι φιλοξενούμενοι πήγαν να απειλήσουν με τον Καλογέρη αλλά η κεφαλιά του πέρασε πάνω από την εστία του Κάτσικα. Στο 27' ο Σοφιανός σούταρε αλλά μπλόκαρε ο Πίτκας και τρία λεπτά αργότερα ο Αραβίδης είδε την προσπάθειά του να φεύγει άουτ. Στο 33' δεν έγινε το 1-1, όταν ο Δαλιανόπουλος βρέθηκε σε πλαγια θέση απέναντι από τον Κάτσικα, αλλά δεν έδωσε πάσα σε συμπαίκτες του. Παρόμοια ήταν κι η στιγμή του 41' όταν ο Κανίς δεν πάσαρε στον Σοφιανό που περίμενε σε πλεονεκτική θέση για το 2-0. Ετσι, έκλεισε το ημίχρονο με το ρευστό 1-0.

Με... τακουνάκια στους «8»

Ο Πανσερραϊκός έφτασε στο 3-0 με... μαγεία από τους Κατσαντώνη και Σοφιανό. Στο 51' και στο 79' αμφότεροι έστειλαν τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα και διαμόρφωσαν το τελικό 3-0, με την ομάδα των Σερρών να έχουν κάνει ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στους «8» ενόψει της ρεβάνς.

Ο Κατσαντώνης είχε στείλει τη μπάλα και στο 48' αλλά ήταν οφσάιντ. Στο 58' ο Κανίς είδε το πλασέ του να περνάει άουτ και στο 75'ο Πίτκας έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Σοφιανού.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανσερραϊκός (Παύλος Δερμιτζάκης): Κάτσικας, Ζέρης, Πεταυράκης, Καρασαλίδης, Γιανναράκης, Ανάκογλου, Θυμιάνης, Σοφιανός, Μασκανάκης, Κανίς, Κατσαντώνης

Απόλλων Πόντου (Δημήρης Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Δαλιανόπουλος, Μαλουμαντσόκο, Καλογέρης, Νάσερ, Μουμίν, Καλαϊτζίδης, Λαμπίρης, Αραβίδης, Αμαραντίδης, Κωστίκα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα