Απόλλων Παραλιμνίου - Αγ. Νικόλαος 2-2: Ματσάρα, γκολάρες και ανοιχτοί λογαριασμοί (vids)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Απόλλων Παραλιμνίου - Αγ. Νικόλαος 2-2: Ματσάρα, γκολάρες και ανοιχτοί λογαριασμοί (vids)

bet365

Ο Απόλλων Παραλιμνίου πήρε δύο φορές κεφάλι στο σκορ αλλά ο Αγιος Νικόλαος είχε απαντήσεις και ένα καταπληκτικό ματς έληξε 2-2, με τους λογαριασμούς για το εισιτήριο στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας να κρίνεται στην αναμέτρηση της Κρήτης (24-26/12 οι ρεβάνς).

Απόλλων Παραλιμνίου και Αγιος Νικόλαος, στο πρώτο μεταξύ τους ματς, με φόντο τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας τα... έδωσαν όλα. Πολλές φάσεις και τέσσερα γκολ, σ' ένα ματς που έληξε χωρίς νικητή.

Οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλους πρωταγωνιστές τους Γκέκα, που έβαλε δύο γκολ αλλά και τον τερματοφύλακα Νομικό που κράτησε την ομάδα του όρθια όταν χρειάστηκε. Γκολάρα ο Σέχου για το 2-2 λίγο μετά την είσοδό του στο ματς, το 1-1 είχε κάνει ο Μηνάς με ωραίο σουτ. Προσπάθησαν για την ανατροπή οι Κρητικοί στο τέλος.

Συναρπαστικό από την αρχή...

Μία αναμέτρηση που είχε ένα συναρπαστικό πρώτο μέρος, με ένταση, ρυθμό και δύο γκολ. Μόλις στο 11' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Τζαμπέιγα είδε την κίνηση του Πέτρου από τα δεξιά, εκείνος έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Γκέκας με τρομερό «τακουνάκι» στην κίνηση, έστειλε τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Δύο λεπτά αργότερα παραλίγο να γίνει και το 2-0. Ο Γκέκας γύρισε τη μπάλα στον Γεωργιάδη, εκείνος έκανε το σουτ, αλλά ο Γιαγκιόζης έπεσε στην δεξιά του γωνία και έδιωξε σε κόρνερ.

Ο Κουτζαβασίλης, στην εκτέλεση του κόρνερ, πήρε την κεφαλιά, έστειλε τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα αλλά του χρεώθηκε επιθετικό φάουλ.

Οι φιλοξενούμενοι, εκμεταλλεύτηκαν την πρώτη ευκαιρία που τους δόθηκε και στο 17' έκαναν το 1-1. Ο Μπότε, έκανε την κίνηση από τα δεξιά, έκανε τη σέντρα, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε σωστά κι ο Μηνάς με σουτ ισοφάρισε για τους Κρητικούς.

Από εκείνο το σημείο οι φιλοξενούμενοι... ανέβηκαν και στο 25' ο Μπαράτα με απευθείας εκτέλεση φάουλ ανάγκασε τον Νομικό να διώξει σε κόρνερ.

Το ημίχρονο έκλεισε με μία μεγάλη φάση για τους γηπεδούχους. Ο Γκέκας έκανε ωραία κίνηση από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή, ο Γιαγκιόζης απόκρουσε το σουτ του και στην συνέχεια ο Τζαμπέγια σούταρε άουτ.

... ως το τέλος

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε χωρίς αλλαγές από τους δύο προπονητές. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 61' ο Γκέκας, ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης κέρδισε το πέναλτι και ανέλαβε να το εκτελέσει. Στόχευσε την αριστερά γωνία, ο Γιαγκιόζης έπεσε στην άλλη κι έτσι έγινε εύκολα το 2-1.

Ο Άγιος Νικόλαος όμως είχε απάντηση. Ο Σέχου, λίγο μετά την είσοδό του στο ματς, πήρε τη μπάλα έξω από την περιοχή και σημάδεψε το αριστερό «γάμα» του Παραλιμνίου, κάνοντας το 2-2 με εντυπωσιακό τρόπο.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν και λίγο μετά για το 2-3 αλλά ο Νομικός έδιωξε σε κόρνερ το σουτ που έγινε. Στο 81' ο Κουτζαβασίλης πήρε την κεφαλιά αλλά η προσπάθειά του πέρασε άουτ.

Το ματς ολοκληρώθηκε με την ομάδα του Σκύβαλου να πιέζει για την ανατροπή αλλά δεν τα κατάφερε με τον Νομικό να κρατάει τον Απόλλωνα «όρθιο» όποτε χρειάστηκε

Απόλλων Παραλιμνίου (Νίκος Καραμπετάκης): Νομικός, Τσομαχασβίλι, Κουτζαβασίλης, Κωνσταντινίδης, Γκούμας, Γεωργιάδης, Γκέκας (73΄ Κιουτσεκτσίδης), Ελέζι (80΄ Καρατλίδης), Πέτρου, Παπαδόπουλος, Τζαμπέγια (89΄ Γάκης)

Αγιος Νικόλαος (Μανώλης Σκύβαλος): Γιαγκιόζης, Γωνιωτάκης (63΄ Τσανάι), Ζέλιος, Φουκαράκης, Λάμπρου, Μπότε (86΄ Νοκάι), Κίττος, Μπαράτα (71΄ Σέχου), Μελισσόπουλος (86΄ Τζιλάι), Μηνάς, Χίσι

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα