Γρηγορίου: «Όσο ελπίζεις μπορείς να ονειρεύεσαι»

Newsroom
Γρηγορίου: «Όσο ελπίζεις μπορείς να ονειρεύεσαι»

bet365

Ο τεχνικός της Λαμίας, Μιχάλης Γρηγορίου έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στον Παναθηναϊκό στον ημιτελικό του Κυπέλλου, ωστόσο δεν έκρυψε πως οι Λαμιώτες θα συνεχίσουν να ονειρεύονται.

Η Λαμία έκανε την μεγάλη έκπληξη στα προημιτελικά του Κυπέλλου, αφήνοντας εκτός τον Άρη μετά τη νίκη με 1-0 στο «Αθανάσιος Διάκος» και πλέον εκτός εξαιρετικού απροόπτου θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» όπως ανέφερε και ο Μιχάλης Γρηγορίου είναι το φαβορί, ωστόσο ο τεχνικός της Λαμίας επισήμανε πως όλοι έχουν δικαίωμα στο όνειρο.

Αναλυτικά ο έμπειρος προπονητής μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ανέφερε τα εξής: «Όσο ελπίζεις, μπορείς να ονειρεύεσαι. Αν δεν έχεις όνειρα, δεν έχεις μέλλον. Είναι ξεκάθαρο φαβορί στο ζευγάρι ο Παναθηναϊκός, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα. Θα μιλάμε για τη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία του συλλόγου, θα γραφτεί με χρυσά γράμματα».

Παράλληλα, εξέφρασε το παράπονό του για το βαρύ πρόγραμμα της ομάδας του, που μετά τα 120 λεπτά της Τετάρτης παίζει το Σάββατο στις 15:00 με τον ΟΦΗ για το πρωτάθλημα. «Το πρόγραμμα για μας είναι εξοντωτικό. Κάνω μια έκκληση στους αρμοδίους να μιλήσουν με ειδικούς, με γυμναστές, εργοφυσιολόγους για να δούμε λίγο την επιβάρυνση των παικτών. Έχω συμμετάσχει σε πολλά σεμινάρια, από αθλητική ψυχολογία μέχρι αθλητική ιατρική, δεν υπάρχει άνθρωπος που να πει ότι μπορεί να γίνει δεύτερο παιχνίδι κάτω από 72 ώρες. Πρέπει να προστατέψουμε τους πρωταγωνιστές του προϊόντος, που είναι οι ποδοσφαιριστές».

Για τη μάχη της σωτηρίας είπε: «Πιστεύω πως η μάχη θα συνεχιστεί μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές. Αυτό έχει διδάξει η ιστορία των τελευταίων ετών. Αν δεν είσαι σοβαρός μέχρι το τέλος, δεν υπάρχει ομάδα που να μπορεί να πει ότι έχει το περιθώριο να χαλαρώσει».

Τέλος, για το ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό ανέφερε: «Προσδίδει ενδιαφέρον η καλή κατάσταση του ΠΑΟΚ και η όχι και τόσο καλή κατάσταση του Ολυμπιακού τελευταία. Όταν όμως είσαι στο +9 και δικαίως, τότε όλα εξαρτώνται από σένα. Δεν είναι εύκολο να κυνηγάς. Ο Ολυμπιακός παραμένει αναμφισβήτητα το φαβορί για το πρωτάθλημα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα