Ο Σαράνοφ είχε το 2019 αποκρούσει ξανά πέναλτι που έστειλε τη Λαμία στους «4» (vid)

Newsroom
Ο Σαράνοφ είχε το 2019 αποκρούσει ξανά πέναλτι που έστειλε τη Λαμία στους «4» (vid)

bet365

Ο Σέρβος γκολκίπερ «νίκησε» απόψε τον Γκάμα και πριν από 3 χρόνια είχε κάνει κάτι ανάλογο απέναντι στον Φορτούνη, που επίσης σήμανε την πρόκριση της ομάδας του στα ημιτελικά.

Σε μετρ στις αποκρούσεις πέναλτι έχει αναγορευτεί ο Σαράνοφ, καθώς απόψε (26/1) «νίκησε» τον Γκάμα στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Αρη και έστειλε τη Λαμία στα ημιτελικά του θεσμού, καθώς κέρδισε 1-0.

Ετσι για 6η φορά στην εν Ελλάδι καριέρα του με Εργοτέλη, Λαμία (47 ματς) απέκρουσε πέναλτι, ενώ ξύπνησαν μνήμες από το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου του 2019. Τότε η ομάδα του, εκ νέου για τον 2ο προημιτελικό του Κυπέλλου, έπαιξε στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό, στη ρεβάνς του 3-3 της πρώτης αναμέτρησης.

Ο Τομάς στο 55' βρήκε δίχτυα και της έδωσε σκορ πρόκρισης, αλλά στο 86΄ καταλογίστηκε η εσχάτη των ποινών σε ανατροπή του Ποντένσε. Απέναντι στον 35χρονο πορτιέρε βρέθηκε τότε ο Φορτούνης, έπεσε σωστά και όπως εκείνη την ημέρα έτσι και πριν από λίγο έστειλε την ομάδα του στους «4» του θεσμού (αποκλείστηκε με 2 ήττες από την ΑΕΚ).

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα