Ολυμπιακός: Για πρώτη φορά μετά από 28,5 χρόνια βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 6ο λεπτό

Newsroom
Ολυμπιακός: Για πρώτη φορά μετά από 28,5 χρόνια βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 6ο λεπτό

bet365

Το 2-0 στο 6' που βρέθηκε να χάνει ο Ολυμπιακός στη Λιβαδειά είναι κάτι που είχε να γίνει στους Ερυθρόλευκους 28,5 χρόνια και συγκεκριμένα από ένα ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια όπου η ΑΕΚ πανηγύρισε πρωτάθλημα!

Ο Λεβαδειακός υποχρέωσε τον Ολυμπιακό σε ήττα με 3-2 στο Κύπελλο. Οι πρωταθλητές και φιναλίστ στην περσινή διοργάνωση βρέθηκαν να χάνουν 2-0 στο 6ο λεπτό του αγώνα. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΠΟ ήταν κάτι που είχε να συμβεί στον Ολυμπιακό εδώ και 28,5 χρόνια!

Είναι το πιο γρήγορο 2-0 σε βάρος του από τις 6 Ιουνίου 1993, όταν είχε ηττηθεί 3-1 από την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, δεχόμενος δύο γκολ στα πρώτα πέντε λεπτά.

Είναι το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής όπου η Ένωση καίγονταν για το πρωτάθλημα αφού ήθελε μόνο τη νίκη κόντρα στον αδιάφορο Ολυμπιακό, την ίδια ώρα που περίμενε γκέλα της ο συνδιεκδικητής Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» γρήγορα έχασαν τις όποιες ελπίδες είχαν αφού η Ένωση με το... καλημέρα πέτυχε δύο γκολ απέναντι στους «ερυθρόλευκους» που όλες τις προηγούμενες μέρες του ματς άκουγαν τους φίλους τους να ζητούν... να μη χτυπήσουν το ματς στη Φιλαδέλφεια και δώσουν τον τίτλο στον «αιώνιο αντίπαλο»!

Ο Ολυμπιακός είχε να ηττηθεί από τον Λεβαδειακό από το 2006: 3-2 στο πρωτάθλημα τότε. Η προηγούμενη φορά που είχε κάνει ήττα στην φάση των «16» του Κυπέλλου ήταν το 2005, με 1-0 από τον Ηρακλή τότε.

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα