ΠΑΟΚ: Αποστολή με πολλές αλλαγές και απουσίες για τη Λάρισα

ΠΑΟΚ: Αποστολή με πολλές αλλαγές και απουσίες για τη Λάρισα

bet365

Στο δρόμο της υπεράσπισης του τίτλου που κατέκτησε τον περασμένο Μάιο, ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί με πολλές αλλαγές στη Λάρισα απέναντι στην τοπική ΑΕΛ.

Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει αύριο το βράδυ από το Αλκαζάρ της Λάρισας την υπεράσπιση του τίτλου που κατέκτησε τον περασμένο Μάιο στο ΟΑΚΑ επικρατώντας στον τελικό του Ολυμπιακού.

Ο πρώτος αγώνας για τη φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στην ΑΕΛ έρχεται να προστεθεί στις πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις των Κυπελλούχων Ελλάδας, που ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους σήμερα το πρωί και τον Ραζβάν Λουτσέσκου να προχωράει σε πολλές αλλαγές στην αποστολή που θα ταξιδέψει από τη Θεσσαλονίκη στη Λάρισα.

Στις δεδομένες απουσίες των Αντρέ Βιεϊρίνια και Χοσέ Κρέσπο, οι οποίοι συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα τους, προστέθηκε κι αυτή του Αλεξάντρου Μιτρίτσα. Ο Ρουμάνος μεσοεπιθετικός, μετά το παιχνίδι με τον Άρη, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δεξί προσαγωγό και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία. Οι εξετάσεις δεν έδειξαν κάποιο εύρημα, ωστόσο ο παίκτης θ’ ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης στη βουβωνική χώρα και θα επαναξιολογηθεί τις επόμενες μέρες.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ άφησε εκτός αποστολής τους Πασχαλάκη, Βαρέλα, Αουγκούστο και Ροντρίγκο, ενώ δεν επέλεξε ούτε για το πρώτο παιχνίδι του κυπέλλου να πάρει μαζί τον Καγκάβα.

Στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι οι: Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Τέιλορ, Λύρατζης, Ίνγκασον, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Εσίτι, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Κούτσιας.

@Photo credits: eurokinissi
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα