Κληρώνει για την 6η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας

Newsroom
Κληρώνει για την 6η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας

bet365

Σήμερα (18/11) στις 12:00 θα γίνουν γνωστά τα ζευγάρια της 6ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, με την κλήρωση να διεξάγεται στις εγκαταστάσεις της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή.

Ώρα κλήρωσης για την 6η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, στην οποία θα συμμετέχουν 16 ομάδες. Στις εγκαταστάσεις της Ομοσπονδίας η κληρωτίδα θα βγάλει στις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης (18/11) τα ζευγάρια με τη συμμετοχή και των ΑΕΚ, Άρη, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ. Η διαδικασία θα καλυφθεί μέσω live streaming από το epo.gr.

Στην 6η φάση θα συμμετάσχουν από τη Super League Interwetten οι ΑΕΚ, Αρης, Βόλος, Ιωνικός, Λαμία, Ολυμπιακός, ΟΦΗ, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός και ΠΑΟΚ, από τη Super League 2 οι ΑΕΛ, Αναγέννηση Καρδίτσας, Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου, Κηφισιά και από τη Γ' Εθνική ο Άγιος Νικόλαος.

Τα παιχνίδια θα είναι διπλά. Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν το τριήμερο 30/11 & 1-2/12 και οι ρεβάνς στις 21-22-23/12.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από αυτή τη φάση θα υπάρχει χρήση VAR στους αγώνες. Όποιες ομάδες δεν διαθέτουν VAR στα γήπεδά τους, θα δώσουν τα παιχνίδια στις δεύτερες έδρες που έχουν δηλώσει.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα