«Τελικός» για τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι

Newsroom
«Τελικός» για τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι
Καθοριστικός, νοκ άουτ αγώνας Κυπέλλου για τον Παναθηναϊκό στην έδρα του Ατρομήτου, σε μια Τετάρτη (27/10) γεμάτη μπάλα σε όλη την Ευρώπη και πάντα συμπαίκτρια την Interwetten.gr.

Η τελευταία εκτός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού σημειώθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο στο σπίτι του Ατρομήτου (3-2). Και, στο ίδιο γήπεδο, το Τριφύλλι ψάχνει απόψε (27/10, 19:00) μια νίκη – ανάσα, η οποία θα του δώσει ταυτόχρονα την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ατρόμητος, χωρίς νίκη μέχρι τώρα στην Super League Interwetten, αναζητά με την σειρά του μια πρόκριση που θα του δώσει ώθηση για μια νέα αρχή, έστω και αν η σεζόν έχει φτάσει αισίως στα τέλη Οκτωβρίου.

Η Interwetten.gr προσφέρει 28 ειδικά στοιχήματα για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, η οποία μπορεί να καθορίσει πολλά για την μετέπειτα σεζόν των δύο ομάδων.

Στο 1,90 να σκοράρουν και οι δύο ομάδες από την Interwetten.gr, στο 3,15 η ισοπαλία και η πιθανότητα να οδηγηθεί το παιχνίδι στην παράταση, σε μια φάση του Κυπέλλου όπου έχουν διεξαχθεί αμφίρροπες αναμετρήσεις και υπάρχουν ήδη σημαντικές εκπλήξεις.

Ο αγώνας στο Περιστέρι ξεχωρίζει σε μια Τετάρτη που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ένα Σαββατοκύριακο, αφού είναι γεμάτη συναρπαστικά παιχνίδια σε όλη την Ευρώπη.

Στην Αγγλία, η κάτοχος του Λιγκ Καπ, Μάντσεστερ Σίτι, δοκιμάζεται στο Λονδίνο κόντρα στην φιλόδοξη Γουέστ Χαμ (21:45), με έπαθλο μια θέση στην οκτάδα της διοργάνωσης.

Η Interwetten.gr προσφέρει 165 ειδικά στοιχήματα για την μονομαχία Σφυριών και Πολιτών, στο 2,60 να σημειωθούν πάνω από 3,5 γκολ, στο 1,80 να καταφέρουν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Στην Ισπανία, η Μπαρτσελόνα δοκιμάζεται στην Μαδρίτη από την ανεβασμένη φέτος Ράγιο Βαγιεκάνο (20:00), στην σκιά της ήττας των Μπλαουγκράνα από την Ρεάλ στο «Clasico».

Στα 341 τα ειδικά στοιχήματα από την Interwetten.gr, στο 2,35 να σκοράρει σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα ο Σέρχιο Αγουέρο, στο 7,50 να πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα ο Ραδαμέλ Φαλκάο.

Στην Ιταλία, τέλος, Λάτσιο και Φιορεντίνα ψάχνουν στην μεταξύ τους μονομαχία (21:45) μια νίκη που θα τους διατηρήσει σε… τροχιά πρώτων θέσεων σε μια συναρπαστική και απρόβλεπτη Serie A.

Η Interwetten.gr προσφέρει 274 ειδικά στοιχήματα για τον συγκεκριμένο αγώνα, στο 4,70 να ανοίξει το σκορ ο (σταθερά «καυτός») Τσίρο Ιμόμπιλε, στο 3,05 να σκοράρει σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα ο Ντούσαν Βλάχοβιτς.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα